Info til deltagere

//Info til deltagere
Info til deltagere 2018-03-07T16:57:47+00:00

Til håndboldskole eleverne samt deres forældre

Først så hjertelig velkommen på årets håndboldskole – vi har glædet os meget til at komme i gang og håber også at I har glædet Jer.

Lidt informationer fra årets håndboldskole team.

I år er chefen for Håndboldskolen Sanne Knudsen. Med sig har hun en flok unge mennesker, som alle er aktive

håndboldspillere i HK 73.

Vi har derudover vores U10 drenge træner Henrik Hansen med om mandagen, så de yngste HK 73 spillere har et kendt ansigt.

Derudover så kommer Ronnie Møller Mathiasen en dag på håndboldskolen. Ronnie har gennem flere sæsoner spillet i håndboldligaen for Ribe-Esbjerg samt i 1. division for Odder Håndbold. Ronnie er født og opvokset i Rask Mølle og har efter nogle år udenbys valgt at flytte tilbage til Rask Mølle.
Der arbejdes på yderlig en gæst eller to. Men mere om det hvis eller når det lykkes.

Her i dag tirsdag d. 1. august har vi modtaget alle deltagerpakkerne fra Dansk Håndbold Forbund. Vi tæller tingene op og forventer at alt er fremme på mandag. Men skulle der mangle noget, så send en mail til mig på dennishansen@hk-73.dk.

Skulle der opstå sygdom eller skader, så skal I kontakte Sanne Knudsen på 2877 6651. Dette må meget gerne ske mellem 7.30 og 8.00. Hvis vi ikke har hørt fra Jer vil vi kontakte Jer for at være sikker på at alt er ok.

Alle deltagere får et nummer på deres ting, så det forhåbentligt er nemt at finde sine ting ved dagens slutning.
Se numrene her:
http://hk-73.dk/haandboldskole-2017/deltager-nr/

Vi vil bede jer om at være klar et par minutter i 9, så vi kan få mest muligt ud af dagen. Alle møder ind i Rask Mølle Hallerne Skolebakken 1 i Rask Mølle (8763).
For alle elever er der varm mad til frokost. Se hvad I skal have at spise på dette link:
http://hk-73.dk/haandboldskole-2017/forplejning/
Maden leveres af Rask Mølle Hallernes cafeteria.
Derudover vil der være 2 stk frugt og 2 stk juice hver dag. Men det er meget vigtigt at alle har spist morgenmad inden man kommer i hallerne. Der udleveres vanddunke i deltager pakken og det er vigtigt at den medbringes alle dage. Vi forventer at den danske sommer kommer i uge 32.

Vi har desværre de forgående år oplevet mobning og det gider vi kort sagt ikke. Det skal være en positiv oplevelse at være på håndboldskole. Kan man ikke være med til at skabe det, så ser vi helst at man bliver væk.

Til slut vil vi gerne invitere alle forældre, søskende og bedsteforældre til vore håndboldskole elever til vores afslutning i Rask Mølle Hallerne torsdag eftermiddag.

Fra middag og frem til kl. 15.00 vil der være finalestævne i vores lille turnering.
Vi håber at I vil lægge vejen forbi og være med til at skabe en god stemning i hallerne.
Sydbank og HjemIs Bilen kommer også 

Vi tager igen i år en masse billeder, som kan ses på www.hk-73.dk under håndboldskole. Samme sted kan glemte sager ses. De glemte sager SKAL hentes hos mig senest 1. september, derefter ryger de videre til Røde Kors.

Skulle der være spørgsmål, så kontakt Sanne på 2877 6651 eller undertegnet på 2078 3449.

På vegne af Rask Mølle Håndboldskole og HK 73 Rask Mølle
Dennis Byskov Hansen