Kære alle sammen

Vi har det sidste stykke tid set flere klubber åbne op for træning på enten græs, beach eller asfalt.

Vi har vendt situationen og lagt det ud til trænerne at lave de sociale arrangementer, som de mener vil give mening. Vi har samtidig også sagt at vi ikke ser det som noget at vores yngste spillere fra U10 og ned skulle være en del af – det er simpelthen for koldt endnu. Men for U13 og op så har det været op til trænerne at lave de arrangementer, som de fandt relevante for deres hold – det er dem der kender deres spillere bedst. Med sociale arrangementer skal der forstås at det ikke er håndboldtræning, men i stedet en løbetur eller anden fysisk træning, hvor man er sammen som hold med fokus på det sociale 🙂

Vi har fra håndboldforbundet fået at vide at mandag d. 22. marts 2021 tages der endelig beslutning om hvad der sker med turneringen for denne sæson – det er dog med allerstørst sandsynlighed slut med turneringen for alle vores hold – både børn, ungdom og senior for denne sæson. Det er vi kede af, men på den anden side, så har vi ikke spillet siden december for børne og ungdomsholdenes vedkommende og seniorholdene har ikke nået mere end 2-3 kampe alt i alt.

Hvis alt går som vi forventer, så lukker vi sæsonen 2020-21 ned i forbindelse med påsken og starter frisk op derefter, hvilket også gælder for træning. Vi holder jer selvfølgelig opdateret om træningstider, sted og hvilket underlag det kommer til at foregå på. Vi tror ikke så meget på indendørs endnu – men vi kan blive overrasket.

Fra ledelsens side, så har meget tid gået med at køre klubben igennem på en god måde både økonomisk, men også ledelsesmæssigt. Men vi har ikke kunne gøre det uden en helt fantastisk flok trænere.

Tak til jer alle vores fantastiske trænere!!!

Vi har allerede nu udbetalt de godtgørelser, som trænerne plejer at få ved sæsonafslutning, men i den forbindelse, så har mange af trænerne sagt at de enten ikke ville have en kr. for det eller kun ville have det de reelt har trænet, det vil sige ca. halvdelen. Fra klubbens side har vi som udgangspunkt holdt på at alle skulle have det vi fra starten havde aftalt – en aftale er en aftale også selvom verden ikke er helt normal. Men vi takker selvfølgelig for dette tilskud til vores økonomi.

Vi har søgt alle de hjælpepakker foreningslivet har fået og som Jeanette for nogle uger siden kunne sige, så kommer vi ud af 2020 med et lille underskud – hvilket må siges at være flot i en krisetid.

Vi håber at både bankospillene om søndagen kan starte op igen og Rask Mølle Cup i september kommer til at kunne blive afviklet – vi er ihvertfald i fuld gang med forberedelserne. I forbindelse med bankospillet, så har vi vendt ideen om at kunne spille banko udendørs i en eller anden form indtil vi må starte op indendørs, men vi har valgt at fokuserer på håndbolden og de ting vi ved mest om i stedet for tilladelser, teknik og den slags.

Vi arbejder benhårdt på at slutte sæsonen 2020-21 godt af – med lidt overraskelser til alle hold. Mere om det i de kommende uger.

Vi er godt i gang og godt på vej i mål med de nye trænerteams til den kommende sæson. Vi har heldigvis rigtig mange gengangere i de forskellige trænerteams, men som altid så har vi også enkelte som vi må tage afsked med enten fordi de skal videre eller at de stopper – men forhåbentlig så siger vi nærmere på gensyn end farvel. Endnu en gang tak til alle trænere for jeres indsats!!!

Vi håber at vi snart kan tilbyde jer en helt fantastisk sommersæson med stævner alle de steder det er muligt om det så er på indendørs eller udendørs til græs-, beach- eller street håndbold. Når der bliver åbent op, så tager vi en snak med trænerne og planlægger en fed sommer med masser af muligheder for håndbold.

I den forbindelse kan vi også løfte sløret for at vi arbejder benhårdt på at kunne få et par beachbaner til Rask Mølle – vi når det nok ikke på den her side af sommerferien, men vi arbejder på at kunne låne os frem til træningsmuligheder til beach håndbold hos nogle naboklubberne indtil at vi er klar på hjemmebane.

Men alt i alt, så er vi godt i gang, så bare rolig håndbolden er på vej og vi glæder os!!!

Mvh
Ledelsen HK 73 Rask Mølle

Spørgsmål kan stilles til Dennis på 20783449 eller dennishansen@hk-73.dk