Vi skulle efter en rigtig god start med sejr over Snejbjerg til Herning torsdag aften og møde HC Midtjylland.
Inden kampen spillede HC Midtjylland’s 1. divisionshold, og vi kiggede selvfølgelig efter om der var nogle spillere, som sad over, og derved kunne bruges i vores 3. divisionskamp.

Vi vidste fra sidste år lidt om hvordan HC Midtjylland spiller, og hvordan vi ville takle det. Så taktikken er på plads, men desværre fik vi en rigtig dårlig start på kampen. Vi var slet ikke inde i kampen, og HC midtjylland kom meget nemt til deres scoringer. Der var også spillere med fra 1. divisionstruppen, og disse havde vi lidt svært ved at dæmme op for.

I løbet af 1. halveg var vi bagefter, og vores spil var slet ikke på normal højde. Vi havde meget svært i angrebet med at få scoret, og det var stadigvæk for nemt for HC Midtjylland at score deres mål. Vi var bagud 14-8 ved pausen, og håbede på at vi i pausen kunne snakke om tingene, og få ændret det så vi kunne komme med i kampen igen.

Vi startede 2. halveg noget bedre end vi spillede i 1. halveg. Vi hentede derfor lidt ind, og var kun bagud med få mål, da vi var tættest på. Men desværre holdt dette ikke resten af halvlegen, så vi tabte 29-21, efter en kamp hvor vi i 40-45 minutter spillede under vores normale niveau.
Så hvis vi skal hente points i de næste kampe, skal vi holde niveau i hele kampen, hvilket vi også tror på at vi gør.

Pausestilling : 8-14
Slutresultat : 21-29

Målscorer i kampen:
Quvang 7
Skeldal 3
Lindal 3
Hansen 3
Mads 2
Bobber 2
Stefan 1

Kampens spillere : Bager og Anders Hansen, som leverede en god indsats.

/Jesper & Carsten