Torsdag aften skulle vi tage imod HK Give Fremad.

HK Give Fremad havde inden dagens kamp vundet alle kampe, og ligger på duksepladsen i rækken.

Vi vidste på forhånd at det ville blive en meget svær kamp, men at vi ville gøre hvad vi kunne for den lille chance vi trods alt havde.

Kampen startede ikke helt som vi havde håbet. Give kom foran 5-1, og her kunne man tro at kampen ville ende med kæmpe stor Give sejr taget deres niveau i betragtning.

Men vi valgte at kæmpe alt hvad vi kunne, og prøve at gi’ Give kamp til stregen trods alt. Vi kom lidt ind i kampen igen, og var bagud 13-6 ved pausen.

I pausen snakkede vi om at vi skulle sørge for at lave en masse overgange både fra fløj og back, da det kunne ødelægge Give’s 3-2-1 forsvar. Endvidere skulle vi ikke drible med bolden foran Give’s forsvar, da de så ville stjæle bolden og køre deres giftige kontra.

I forsvaret skulle vi stå i en 6:0 hvor vi møder specielt PM og vestre back, da Give var farlige her.Vi havde en rigtig god 2. halvleg hvor vi fik forsvaret til at stå rigtig godt. Dette gjorde at vi kunne hente lidt ind på Give i løbet af 2. halvleg, og gik fra 7-17 til 11-17 efter 50 minutters spil. Desværre gav vi Give lidt for mange mål i de sidste 10 minutter, så derfor blev slutresultatet 25-13.

En flot forsvars-præstation i 2. halvleg gjorde at Give ikke kom op på flere mål, og at vi ikke fik et stort nederlag. Så flot kæmpet i en svær kamp mod overmagten i rækken.

Næste turneringskamp er ude mod SGI-Esbjerg som spilles lørdag 28. januar.

Der er arrangeret bustur derned. Man tilmelder sig hos Frank i cafeteriet. Det koster 50,- kr. pr. person.

Håber folk kommer og støtter holdet.

Pausestilling: 6-13
Slutresultat: 13-25

Kampens spiller: Lindal, som igen leverede en rigtig god indsats.

Målscorer i kampen:
Lindal: 6 mål
Højlund: 2 mål
Laursen: 2 mål
Mads: 2 mål
Jes: 1 mål

/Jesper & Carsten