Godt nytår.

Vi havde i juleugen spillet 2 træningskampe. Her spillede vi mod HK Give Fremad 2  og Firehøje, begge fra Jyllandsserien.
Vi vandt begge kampe efter en indsats som var på det jævne.
Kampene var mest for at få rørt os i juledagene, så vi kunne være klar til efter nytår hvor der ventede en landspokal og turneringskamp mod HTH søndag 8. januar.

I første kamp mod HTH spillede vi årets dårligste kamp, og tabte derfor med 29-20. Vi havde derfor revance til gode mod HTH, men vi vidste også at HTH er et hold som kan spille op med de bedste.

Vi forventede at HTH ville dække 5:1 forsvar, men det viste sig at de var i 6:0 det meste af kampen. Inden kampen havde vi forberedt os på hvilke systemer vi ville bruge overfor Horsens.

Kampen startede med få mål, og Horsens kom foran 4-1 efter godt 10 minutters spil.

Der skulle lige disse 10 minutter før vi kom i gang mht. scoringer, så vi kom helt med i kampen igen på resultattavlen.

Vi fulgtes ad resten af 1. haleveg, indtil 3 minutter før pausen, hvor vi kom foran. Vi førte 11-9 ved pausen
Vi skulle give bolden op i 1. halveg og vi kunne derfor komme foran med 12-9. Det lykkedes, og vi var foran 13-10, da der var spillet ca. 10 minutter af 2. halveg. Men så kom HTH lidt ind i kampen, og kom op på 13-13. Her galt det om at holde hovedet koldt, og spille vores eget spil. Det gjorde vi, og kom foran 15-13. Vi lykkedes med mange ting, og vi havde Bageren (Torben Skovbjerg) til at tage flere afgørende redninger i disse situationer. Dette gjorde at vi kunne trække mere fra HTH og var foran med 3-4 mål i slut minutterne.

Vi endte med at vinde 21-17 efter en kanon kamp af alle. Der blev kæmpet over hele linien, og vi vandt helt fortjent over HTH.

Kampens spillere : Torben Bager, Mikael Skeldal og Søren Lindal.

Næste turneringskamp er mod HT 87, Kjellerup, som spilles søndag 15. januar kl. 15.00 i Thorning Hallen.

Pausestilling : 11-9

Slutresultat : 21-17

Målscorer i kampen:

Kim Poulsen 2

Jeppe Fisker 2

Andreas Højlund 4

Søren Lindal 6

Mikael Skeldal 7

 /Jesper & Carsten