Vi skulle tage imod Ikast i dagens kamp. Ikast havde vundet en kamp inden dagens opgør, og var et hold, som vi vidste vi kunne spille op med. Hvis vi kunne vinde kunne vi ligge afstand til bunden af rækken, men hvis vi tabte ville vi være en del af nederste halvdel af rækken.

Vi har tidligere mødt Ikast, og vist at vi kan spille op med dem. Men i dag ramte vi ikke helt dagen – specielt i angrebet. Vi brændte mange oplagte skud, og vi smed vi også flere bolde væk. Dette gjorde at kampen blev sværere end nødvendigt.

Kampen forløb sådan at Ikast var foran det meste af kampen. Vi havde godt forsvar, krydret med gode kontraer. Desværre var vi ikke gode nok i stationær angreb, hvilket gjorde det meget svært for os at score. Vi skulle bruge mange kræfter for at komme til afslutning, og ofte brændte vi dem.
Derved kom vi til at hænge efter i en del af kampen. I slutningen af kampen gjorde vi sidste forsøg på at få points, og fik hentet godt ind på Ikast. Desværre skal der ikke meget til i slutminutterne før det ikke lykkedes at komme foran, så derfor tabte vi kampen 22-20.

Konklusion på kampen er at når vi ikke rammer dagen specielt i angrebet, så er det svært at vinde kampe. Vi må op på hesten igen, og finde vores normale gode spil frem.

Næste kamp er mod SGI lørdag 27. oktober i Esbjerg. Dette bliver en svær udekamp, hvor vi skal spille op til vores bedste for at få points med hjem. Sidste år var vi godt med i kampen i SGI, så intet er umuligt.

Pausestilling :
Slutresultat : 20-22

Målscorer i kampen:
Quvang 7
Jeppe 3
Hansen 3
Skeldal 3
Bobber 1
Mads 1
Lund 1
Lindal 1

Kampens spillere : Martin og Quvang som leverede en god indsats.

/Jesper & Carsten