Søndag d. 4. november skulle vi tage imod Varde. Vi kendte ikke ret meget til Varde inden kampen, så vi ville spille vores eget spil, og koncentrere os om det. Kampen var vigtig da Varde lå med 6 points, og vi lå med 4 points.

Kampen startede med at Varde havde et lille overtag på 2-3 mål de første 15 minutter. Men vi kom yderligere bagud i de næste 5-10 minutter. Dog fik vi med godt spil hentet et par mål i slutningen af 1. halvleg, så vi var bagud 17-13.

I starten af 2. halvleg stod vi godt i forsvaret, men desværre kunne vi kun score 1 mål de første 12-13 minutter af 2. halvleg. Så vi fik ikke hentet helt ind på Varde. Men i stedet for bragte Varde sig yderligere foran, og kampen var svært at vinde. Vi var bagud med 8-9 mål med under 10 minutter tilbage. Vi havde prøvet med 2 mandsopdækninger, men dette hjalp heller ikke noget. Vi taber kampen 33-22, hvilket nok var lidt for stort et nederlag, men det kan være svært når man er bagefter i stort set hele kampen.

Alt i alt må vi konkludere at vi skal spille som et hold, og vise motivation og gejst for at hente points i 3. division. Så vi skal ”kæmpe røven ud af bukserne” når vi ikke kan få vores spil til at køre.

Næste kamp er ude mod Skanderborg søndag 11. november 18:20. Her skal vi møde rækkens duks, som har vundet de først 6 kampe. Men de skal jo også tabe en kamp i løbet af sæsonen, så det kunne jo lige være mod os.

Pausestilling: 10-19
Slutresultat: 22-33

Målscorer i kampen:
Mads 5
Bobber 4
Kasper 4
Lindal 4
Jeppe 2
Lund 1
Stefan 1
Ballegård 1

Kampens spiller: Mads Møller
/Jesper & Carsten