Søndag 7. oktober kl. 14:30 var tidspunktet hvor vi skulle spille mod Vejle.
Vi havde noget vi skulle bevise efter vores ”under middel” kamp mod HC Midtjylland sidste torsdag.
Folk var meget opsatte til kampen, og ville vise at det kun var enkelt svale mod HC Midtjylland.

Dagens modstander var Vejle, som havde tabt de første 2 kampe. Da det er Vejle’s 2. hold ved man aldrig hvilket hold de stiller med. Sidste år trak de spillere ned fra 1. division for at styrke deres 2. hold.
I dag stillede de med et ungt hold, som vi ikke kendte ret meget til.

Kampen startede helt som vi gerne ville, og som vi havde snakket om inden kampen. Vi var helt klar til kampens start, og vi lagde stort tryk på Vejle, som ikke virkede til at kunne være med på vores niveau. Derfor kom vi også meget foran pga. godt solidt forsvar, og med kontraerne kørende. Vejle scorede deres 3. mål efter 25 minutter, hvor stillingen var 13-3. Her kunne man se at der var forskel på de 2 hold, og vi var klasser bedre end Vejle. Vejle fik dog pyntet lidt inden pausen, hvor der stod 15-7.

I pausen snakkede vi om at vi skulle fortsætte med at ligge tryk på Vejle, og stå godt i forsvaret i 2. halvleg. Også selvom Vejle ikke formåede at lave ret mange afslutninger. Vi holdte vores 10-12 måls forspring det meste af 2. halvleg, og sejren var der ikke tvivl om på noget tidspunkt. Stor ros til spillerne for at fortsætte med fight og godt forsvar hele kampen, selvom kampen jo nok var afgjort efter 20-25 minutters spil.

Konklusion på kampen er at vi formåede at rejse os igen efter HC Midtjylland-kampen, og vi viste hvordan vi kan spille på vores normale niveau. Dette er både rigtig godt forsvar og kontra, krydret med angrebsspil. Flot indsats over hele linjen. Med dette spil kan vi hente mange flere points i denne sæson.

Vi har nu følgende program for de næste 2 kampe: Ikast (hjemme 21/10), SGI Esbjerg (ude 27/10)

Næste kamp er mod Ikast søndag 21. oktober i Rask Mølle Hallen kl. 14:30. Håber folk kommer og bakker os op til denne kamp, hvor vi gerne vil have en sejr, så vi kommer på pointstavlen igen

Pausestilling: 15-7
Slutresultat: 31-16

Målscorer i kampen:
Mads 8
Kasper 6
Quvang 5
Hansen 4
Ballegård 3
Simon 2
Jeppe 2
Skeldal 1
Sindri 1

Kampens spillere: Mads og Kasper, som spillede en rigtig god kamp, hvor de fightede hele kampen.

/Jesper & Carsten