Med snevejr som lige er kommet, skulle vi søndag lang tur til Ribe.

Ribe har været lidt svingende i sæson’en, og det kan evt. skyldes at de kan at de flytter rundt på nogle af spillerne på 1. og 2. holdet.

Kampen startede lige de første 5-10 minutter. Men så trak Ribe fra ved simpelt spil som vi ikke kunne dæmme op imod. Derfor var Ribe foran med 16-8 ved pausen.

Vi snakkede om at vi skulle møde Ribe’s backs mere ved 3 meteren, og sørge for de ikke så nemt kunne komme til mål. Endvidere skulle vi få scoret flere mål, så vi kunne hente ind på Ribe’s føring.

Flere ting lykkedes, og vi hentede godt ind på Ribe. Vi har oppe på 17-20, og havde flere chancer for at komme endnu tættere på. Men ofte når man hente stor føring, så skal der ikke så meget til før modstanderen trækker fra igen, og dette skete også her. Ribe trak fra, og det var nu svært at nå dem med under 10 minutter igen, og Ribe var foran med 7-8 mål.

Dog fik vi pyntet lidt i slutfasen, og tabte med 27-22.

Heldigvis faldt de andre resultater ud til vores fordel, og vi ligger stadigvæk samme plads i rækken.

Næste kamp er ude mod Majrup-Hvam som har 8 points og ligger lige over os. Vi kan med en sejr komme foran Majrup-Hvam. Kampen spilles lørdag  8. december i Rask Møllen hallen kl. 15:00.

Pausestilling : 8-16

Slutresultat :  22-27

Kampens spillere : Thomas ”bobber” Holm

Jesper & Carsten