Vi skulle efter 4 kampe møde Voel, som lå lige under os i rækken.

Vi har i sæsonen vundet de første 2 kampe, og derefter tabt de seneste 2. Derfor skulle vi i denne meget vigtige kampe, sørge for at vende skuden, så vi kom på rette kurs igen.
Hvis vi kunne vinde over Voel, kunne vi komme på 6 points, og Voel ville have 2 points. Derved ville vi ligge i midterfeltet i rækken, og kunne skabe lidt luft til bunden af rækken.
Vi startede kampen med højt tempo i angrebet, og fik scoret en del mål. Men i forsvaret var vi ikke 100% klar, og derved fik Voel også en del mål i starten af kampen. Stillingen var lige ved 9-9, men efter ca 20 minutter var vi helt på plads med forsvaret, og vi havde fuld styr på kampen. Vi gik til pausen med 17-11 føring.

2. halveg startede med at vi ikke fik scoret så meget, og derved fik vi ikke udbygget vores føring. Dog sørgede vi for at Voel heller ikke fik gange i målmaskinen, så derfor var vi stadigvæk foran med 6-7 mål gennem de første 20 minutter af 2. halveg. Men da der var ca. 10 minutter tilbage kom Voel lidt med ind i kampen, og kom op på 20-24. Det var så også det eneste tidspunkt hvor der var lidt spænding. Vi sørgede for at lukke af og score mål, så vi kunne gå fra kampen med en velfortjent sejr på 29-22. En god hold-indsats hvor flere gjorde en god figur i dele af kampen.

Pausestilling : 17-11
Slutresultat : 29-22

Højlund 8
Quvang 7
Skeldal 4
Lindal 4
Mads 3
Laursen 2
Fisker 1

/Jesper & Carsten