Årets sæson startede søndag 23. september i Rask Mølle hallen kl. 16:00. Her skulle vi møde en af favoritterne til top 4 placering i rækken Snejbjerg, som er nedrykker fra 2. division sidste år. Vi vidste at Snejbjerg nok gerne ville starte godt på denne sæson, da de nok gerne vil rykke op i 2. division igen. Så vi vidste at vi havde en hård kamp allerede i første runde.

Vi har som optakt til sæsonstart været med i både Fregat Cup og i Rask Mølle Cup. Her leverede vi nogle gode kampe specielt om lørdagen i begge stævner, hvor vi var mindre gode om søndagen.

Til dagens kamp havde vi forberedt hvad vi ville gøre, hvis Snejbjerg dækkede 6:0 , 5:1 eller 3-2-1 forsvar. Så her var vi godt dækket ind med forskellige angrebsåbninger. Vi havde dog ikke forventet at Snejbjerg startede med en 5:1, hvor 1’eren var på Venstre back og ikke som normalt på playmakerpladsen. Dette skulle vi lige bruge lidt tid på at vende os til, så derfor hang vi lidt efter i starten af kampen. Herefter kom vi lidt bedre med i midten af 1. halvleg, men i slutningen af 1. halveg trak Snejbjerg lidt mere fra, og var foran 13-10 ved pausen.

I pausen snakkede vi om at vi godt kunne spille op med Snejbjerg, men det krævede nogle småjusteringer, samt at vi kom godt fra start i 2. halvleg så vi kunne lukke det lille hul som Snejbjerg havde fået. Vi fulgte vores plan, og kom helt med i kampen igen. Problemet var bare lidt at hver gang vi kom op på uafgjort efter at have kæmpet os op, så kom Snejbjerg foran med 2-3 mål igen. Men vi gav aldrig op, og fortsatte med at kæmpe os tilbage.

De sidste 10-12 minutter var afgørende for kampen, og her var vi bedre end Snejbjerg. Vi havde klart troen på at vi ville vinde og viste det også i denne periode med rigtig godt forsvar, og vi smed de bolde ind som vi skulle. Vi gik fra stillingen 20-21 til 25-21… Og dette afgjorde kampen. Snejbjerg fik pyntet på det til sidst, og vi vandt 25-24. Super indsats over hele linjen, og dejligt at se vi bevarer troen på sejr i hele kampen.

Vi har fået en rigtig god start årets sæson. Vi vil forsøge at følge op på dette i de kommende kampe, hvor vi møder HC Midtjylland (ude 27/9), Vejle (hjemme 7/10), Ikast (hjemme 21/10) og SGI Esbjerg (ude 27/10).

Næste kamp er mod HC Midtjylland allerede på torsdag 20:45 på udebane. HC Midtjylland tabte første kamp med et mål, så der venter en ”herre fight” igen, hvis vi skal have en sejr.

Pausestilling : 10-13
Slutresultat : 25-24

Målscorer i kampen:
Quvang 6
Mads 5
Lindal 5
Skeldal 4
Jeppe 2
Bobber 2
Lund 1

Kampens spillere:
Martin og Jeppe, som begge leverede en rigtig god indsats.

 

/Jesper & Carsten