U16 piger mod Hærvejens HK
Søndag d. 23. marts tog HK 73 Lindved pigerne imod Hærvejens HK på hjemmebanen i Rask Mølle. I holdenes første kamp vandt HK 73 Lindved med 14-5, efter en rigtig flot forsvarskamp, hvor specielt Cille i målet lukkede flot ned for Hærvejens spillere.
Frem mod søndagens kamp var der blev fokuseret på nogle forskellige angrebsåbninger og for at ”presse” pigerne til at bruge dem blev der udlovet forskellige præmier, hvis det lykkedes at få brugt de nye ting og få dem til at virke.
Så pigerne var klar fra start, klar på at de udlovede præmierne skulle ”vindes”. Det kneb dog lidt med at få gang i spillet på banen. Efter de første 15 min blev stod der 4-2 til HK 73 Lindved pigerne, men derefter var det som pigerne fandt melodien og de sidste 10 min i første halvleg blev vundet med 10-3, så pausestillingen var 14-5.
Anden halvleg var mere af samme melodi. Spillet flød rigtig godt i angrebet, aftalerne sad lige i skabet og målene kom efter rigtig flot holdspil. Julie K på stregen skabte masser af plads til bagspillerne, som kunne sætte målene ind. Det blev til en rigtig flot sejr på ikke mindre end 27-12.
Målene blev sat ind af:
Møller 10, Thomsen 8, Lindskjold 3, Celina 2, Christina 2, Astrid 1 og ukendt kunstner 1.
I målet havde Cille en redningsprocent på 60 %, hvilket må siges at være mere end godkendt.
Stor ros til alle spillere for en flot kamp og der venter nu præmier for de opnåede mål.

U16 piger mod Klakring
Tirsdag d. 25. marts skulle pigerne en tur til Juelsminde for at møde Klakring. Holdenes første kamp var uhyre spændende og HK 73 Lindved pigerne havde været lidt heldige med at få 1 point ud af det. Vi vidste at vi skulle møde et Klakring hold, som gerne ville spille lidt med musklerne, så vi måtte forvente at få kamp til stregen.
Starten af kampen var helt forfærdelig!!! Mistede bolde i angrebet, passivt forsvarsspil og så et Klakring hold, der var meget tændt. Tingene lykkedes overhovedet ikke og der blev forsøgt med en del forskellige opstillinger. Klakring kværnede der ud af og inden at HK 73 pigerne formåede at lave det første mål, havde Klakring lavet ikke mindre end 5. Efter 20 min var stillingen 7-2 til Klakring og intet ville lykkes for HK 73 Lindved. Inden pausen fik vi dog hentet lidt ind på det og pausestillingen var 8-5 til Klakring.
I pausen blev der snakket løsninger og det hjalp stille og roligt på spillet. Vi fik langsom hentet forspringet ind og halvvejs igennem anden halvleg kunne vi lukke hullet og udligne til 13-13. Det lykkedes også at komme foran 15-14, men Klakring pigerne gav ikke op, så da uret ramte de 25 minutter i anden halvleg kunne hvert hold tage et point med sig. Resultatet blev 16-16 i endnu en spændende og meget lige kamp, hvor der ikke var meget flot spil, men i stedet for en masse ren fight.

Der blev desværre ikke skrevet målscorere op, men på en aften, hvor HK 73 Lindved pigerne fortjener stor ros for at fighte sig tilbage i kampen efter at have været bagud flere gange med 5 mål er det vigtigt at rose hele holdet for denne indsats.
Cecilie og jeg vil gerne sige en stor tak til de mange forældre, som følger os både på hjemmebanerne og ikke mindst på udebane. Det er rart med jeres store opbakning.

Allerede på lørdag venter næste kamp og denne gang skal holdet en tur til Torsted Hallen.