U16 drengene tog lørdag d. 10. marts en tur til Samsø, hvor ikke mindre end 4 kampe ventede.

Holdet og trænerne havde selv haft en finger med i spillet i forhold til planlægningen af at der skulle spilles 4 kampe på en dag. Men dog havde det været planen at en eller flere af de mange U16 drenge, der bruger dette skoleår på en efterskole, skulle hjælpe til på håndboldturen til Samsø. Men desværre var der “blive weekend” på de mange efterskoler, så den plan røg i vasken. Oveni det var holdet ramt af skader og afbud, så det blev til et holdkort til de 4 kampe med kun 7 spillere.

Men drengene og træner Malte tog handsken op og gjorde klar til turen til Samsø. Med god opbakning fra holdets forældre var bagagen pakket med boller, rugbrød, pålæg, kage og sodavand, så energien kunne holdes gennem de 4 kampe der ventede lørdag eftermiddag.

De fire kampe endte således:

På færgen hjem til Jylland kunne Malte gøre status over dagens kampe: “Det har været en blandet dag med både gode og dårlige ting, men heldigvis flest gode. Blandt andet fik vi lavet mange kontra mål hvilket jeg er godt tilfreds med. Alle markspillere fik lavet mål og gav alt hvad de kunne. Så alt i alt er jeg godt tilfreds med turen til Samsø. Det betyder dog ikke at den kommende Coopertest på tirsdag bliver aflyst – eller gør det???”

Flot kæmpet af drengene (Marco, Tobias, Jalte, Mikkel, Sebastian, Kasper og Lucas). Holdet ligger nu på andenpladsen i puljen med 3 kampe tilbage og stadig med mulighed for at vinde puljen.