Det er med stor beklagelse at HK 73 Rask Mølle må aflyse dette års Rask Mølle Cup. Beslutningen kommer efter en lang, men god snak omkring de udmeldinger, der er kommet fra myndighedernes side. Blandt andet har vi deltaget i en gennemgang af reglerne / udmeldingerne via et webinar fra DHF.

Med de foranstaltninger, som vi skulle have haft i gang for at kunne afvikle stævnet, både i forhold til kampe, overnatning og fest m.m., så mener vi ikke at vi kan komme til at afvikle et Rask Mølle Cup, som vi vil kunne stå inde for – hverken sikkerhedsmæssigt i forhold til Covid 19 eller sportsligt i forhold til kampe og afvikling af disse kampe eller socialt i forhold til fest og det sociale element som Rask Mølle Cup også er.

Vores produkt i form af Rask Mølle Cup, er stadig en vare, som holdene betaler for og trænere, spillere og ledere skal kunne forvente et godt produkt fra os. Som arrangør ønsker vi at kunne stå 110 % inde for den vare som vi leverer – det kan vi ikke som det er nu.

Vi beklager selvfølgelig for de gener, som det måtte medføre, men håber selvfølgelig på forståelse for vores beslutning. Vi vil gøre alt hvad vi kan for at vende med et brag af et stævne og håber at se vores mange deltagere i september 2021.

Mvh

HK 73 Rask Mølle