Fredag d. 14. april var der afslutning for spillerne på U9 til U13.
Tak for en fantastisk opbakning til arrangementet til spillere, søskende, forældre og trænere.

116 var tilmeldt til aftenen der startede med fællestræning med Jonas Fuglsbjerg samt brøderne Rasmus og Andreas Ejlersen Meyer. Alle 3 har spillet håndbold i Rask Mølle inden at turen er gået til Tønder i 1. division for Andreas’s vedkommende, Grindsted i 1. division for Jonas og Fredericia i ligaen for Rasmus’s vedkommende.

En kæmpe stor tak til Rasmus, Jonas og Andreas for at I havde tid og lyst til at komme til Rask Mølle.

Efter træningen var der fællesspisning og aftenen sluttede med kåring af Årets trænere samt taler fra holdenes trænere. På U13 holdene blev årets spillere også udnævnt.

Årets spiller på U13 piger Maia Zeeberg

Årets spiller på U13 drenge: Marc R Prange

Årets trænerteam sæsonen 2022-23:

Anders Nørskov Hansen & John Danielsen
Trænere for U9 / U11

Årets trænerteam: 

Det er en fast tradition at klubben uddeler "Årets trænerpokal" ved afslutningen af sæsonen. Pokalen går til enten den træner eller det trænerteam, som lige har formået at gøre lige det ekstra enten igennem træningen, eller det på sociale plan for holdet, eller ved at være dem har givet den ekstra indsats for deres hold eller for klubben.

Igen i år har det været svært at vælge den eller de der skulle modtage pokalen. Vi har i klubben rigtig mange dygtige trænere, som virkelig brænder for det de laver. Det er utrolig mange timer som bliver lagt i det at være træner. De fleste hold starter i august og nu er vi midt i april og med en eller to træninger om ugen + kamp eller stævner, så kan man nemt fornemme at det i sidste ende bliver til rigtig mange timer.

Vi er utrolig taknemlige for alle vores trænere og fra bestyrelsen side forsøger vi at gøre det bedst muligt for alle trænere ved at give dem mulighed for kurser, for sparring, for at være til stede både ved træning og kamp og ikke mindst ved at sige TAK for jeres store indsats.

Årets trænere startede med at sige ja til U9 drenge - der spiller begge deres drenge. Men vi kunne fra klubbens side godt se at det så svært ud på U11 drenge med et begrænset antal spillere, så vi spurgte om det var ok at U11 drenge også kom. Igen så var det et ja. Vi kiggede lidt mere i krystalkuglen og vi kunne heller ikke lige se at hverken U9 eller U11 pigerne så ud til at få et hold. Så derfor lagde vi en plan om at U9 og U11 også kunne træne med - så havde vi en træningstid og noget vi kunne melde ud.

Holdet startede med at være 8 spillere, men langsomt kom der flere og flere spillere til. Og specielt efter håndboldkaravanen og skolestævnet, som klubben afviklede 26/8 og 9/9 for skolerne i Rask Mølle, Aale og Uldum gik det stærkt. Holdet slutter med 18 spillere i U9 / U10 årgangen og samtidig er der 3 spillere, som er rykket op på U13 pige holdet.

Anders og John har hele vejen igennem forsøgt at være informativ omkring hvad der sker og hvorfor det sker. Der har været god udvikling hos spillerne og samtidig, så har der været gang i den til træningerne.

Vi er også glade for at de to trænere har sagt ja til at træne drengene igen i næste sæson - denne gang på U11 årgangen.

Årets trænerteam 2022-23:
Anders Nørskov Hansen & John Danielsen

Herunder kan der ses billeder fra hele afslutningen - både træningen med Jonas, Rasmus og Andreas samt fællesspisningen og pokaluddelingen.