Henrik Hansen – træner for Trille Trolde Håndbold / U6 holdet.

Henrik har været forgangsmand for klubbens nyeste hold, hvor de alleryngste spillere i børnehave klasse alderen spiller.
Fra han så det nye DHF tiltag: “Trille og Trolle i Underskoven” – som er et træningstilbud til U-4 spillere (2-5 år), hvor forældre/bedsteforældre er med barnet på gulvet, som Dansk Håndbold Forbund kom frem med i foråret 2012, har han været i fuld gang med at udvikle og tilrette tilbuddet, så det passede til HK 73. Derefter gik han i gang med at lave PR for det nye tilbud. Børnehaverne blev besøgt og sedler blev hængt op. Han har brugt sit netværk og det har resulteret i at vi har 18 nye spillere, der sammen med deres forældre bruger ulvetimen hver torsdag i Rask Mølle Hallerne til træning, hvor legen med bolden er i højsædet.

Henrik har 4 gode hjælpere, heriblandt hans kone Jette, men det er Henrik, der binder trådene sammen, tager de unge trænere med på kursus, står for evaluering efter træning og i det hele taget sørger for at alle omkring holdet får de bedste oplevelser.

Derudover har Henrik også ydet en stor indsats i indretningen af vores nye boldlokale. Han har med teknisk snilde og gå på mod set nye løsninger og det har resulteret i et godt resultat til gavn for alle trænere i HK 73.

Fra forældrene omkring holdet og bestyrelsen i HK 73 kan vi kun give Henrik de største roser og derfor indstiller vi ham til årets træner i Hedensted Kommune. Årets træner prisen uddeles i forbindelse med Hedensted Award i Hornsyld Centret tirsdag d. 5. marts. Læs mere her om Award