Torsdag d. 28. februar tog HK 73 Rask Mølle imod Ligaholdet fra Ribe-Esbjerg. Fra formand for HK 73 Claus Falkenberg lyder gættet på at 350 mennesker havde fundet vej til Rask Mølle Hallerne.

Kampen stod HK 73, der til daglig gør sig i 3. division, hvor holdet pt. indtager en flot 4. plads og ligaholdet fra Ribe-Esbjerg, som kæmper for at kvalificerer sig til slutspillet for Danmarks 8 bedste hold.

De lokale børnespillere fra HK 73 Rask Mølles U10 og U12 pige og drenge hold fik fornøjelsen af at følges ind på banen sammen med de to hold.

Da kampen blev fløjtet i gang var der klasseforskel. Specielt i første halvleg satte Ribe-Esbjerg sig total på kampen. Stillingen ved halvleg var 7-23 til gæsterne fra det vestjyske.

I anden halvleg faldt koncentrationen hos gæsterne og Rask Mølle drengene kom lidt bedre med. Kampen sluttede med en sejr til Ribe-Esbjerg på 16-36.

“Flot kulisse og rigtig god 2 halvleg af drengene. Anført af en mur i målet Torben Skovbjerg og et par unge talenter, så var det en rigtig god præsentation” udtalte en af tilskuerene efter kampen.

En stor tak til de mange tilskuere, der mødte op i Rask Mølle Hallerne.

En kæmpe stor tak til de mange sponsorere for lotteri gevinsterne.

Rask Mølle holdet tager på søndag d. 3. marts til Mejdal. Næste hjemmekamp er søndag d. 10. marts kl. 14.10 hvor HK 73 tager imod Hogager.