Hej alle sammen

Som I ved så er det håndboldopstart lige om lidt – enkelte hold er allerede i gang og flere kommer til i denne og de kommende uger.

Vi har afventet lidt guidelines fra Dansk Håndbold Forbund og forventer at der kommer nye guidelines i denne uge, men indtil da, så tager vi udgangspunkt i dem, som er sendt ud d. 8. juli.

Der er lidt forskel på det der bliver meldt ud i forhold til bad og omklædning. Et sted står der at man gerne må gå i bad, hvis man kan sikre at der ikke opstår kø og at rengøring sker flere gange dagligt. Og samtidig så står der et andet sted at man skal tage direkte hjem efter træning. Klubbens udgangspunkt er et forsigtighedsprincip, så i første omgang, så har vi valgt løsningen med at man tager hjem og går i bad.

Trænerne får også en ekstra opgave, da de skal sikre at ALT udstyr bliver gjort rent, herunder redskaber og mål + andet udstyr under og efter træning. Derfor stopper ALLE træninger 5 min før i forhold til det udmeldte:

Det sker både, så trænere har tid til at rengøre ovenstående og så vi kan få skiftet hold i hallerne uden at holdene i alt for høj grad “mødes”. Vores opfordring er derfor også at man kommer tidligst et par minutter før træningsstart og at man er omklædt når man møder ind.

Vi er helt klar over at det koster lidt på det sociale plan på holdet med de nuværende regler, men der er ikke noget til hinder (med de gældende regler) for at I som hold kan mødes og være sociale – spise kage, drikke en sodavand, pizza aften eller hvad det nu kan være, bare I passer på Jer selv og hinanden. I kender efterhånden alle reglerne fra skole og arbejde.

Hvis nu at en på holdet skulle blive smittet eller komme i kontakt med en smittet, så husk på de udmeldinger der kommet fra skole m.m. I må meget gerne også give klubben besked.

Når der kommer nye guidelines, så melder vi selvfølgelig også dem ud til jer.

Til sidst, så kan vi sige at tilmeldingen / kontingentbetalingen er åben, så smut ind og få betalt kontingent hurtigst muligt og senest efter 3 ugers “prøvetid”. Hvis nu at det kniber med at få betalt kontingent indenfor de tre uger, så kontakt Dennis på 20783449, så finder vi en løsning – det kan være senere betaling eller at vi søger støtte hos et af idrætsforbundene – INGEN må stoppe pga. økonomi.

Der er vedhæftet tre guidelines til henholdsvis: trænere, spillere og forældre.

Vi håber på en rigtig god opstart og efterfølgende sæson.
Vi ses i hallerne.

Mvh
HK 73 Rask Mølle

Corona og håndbold forældrene

Corona og håndbold spillere

Corona og håndbold i HK 73 Rask Mølle (trænere)