I forbindelse med 3. divisionskampen i Rask Mølle Hallerne lørdag d. 19. september kl. 16.00 skal vi bede tilskuere med flere om at overholde følgende Corona guidelines:

  • Vi må lukke MAX 125 tilskuere ind i hal 1
  • Vi vil bede jer om at fylde hallen fra sektionen nær uret og så derefter op mod cafeteriaet. De 4 sektioner må hver have 30 tilskuere, så hjælp os og hinanden med at holde afstand ved at overholde dette antal.
  • Kom gerne inden kampen starter og bliv gerne på din plads i pausen.
  • ALLE tilskuere skal være siddende under kampen – man kan forlade hallen i pausen, men ellers skal man være siddende under hele kampen, så forsyn jer inden kampen fløjtes i gang.
    Toiletbesøg er selvfølgelig undtaget dette.
  • Hold 1 meters afstand til nærmeste person – dette er specielt vigtigt når man forlader hallen efter kampen – undgå en stor kø ved trappeopgangen – brug evt. sidedørene, hvis du vil undgå køen.
  • Sprit / hold afstand / pas på hinanden og husk er du syg – så bliv hjemme!!!

Omkring kampen og holdene:
De to hold skal blive på banen / ved udskiftningsområdet i pausen jf. gældende turneringsregler og vi beder selvfølgelig publikum om at respektere de to holds trænere og deres arbejde i pausen.

Efter kampen bedes holdene forlade hallen efter kampen og sørge for at spritte af inden de opsøger tilskuerne.

Corona kampe:
Det er en ny måde at afvikle kampe på og der er masser af udfordringer, som vi sammen må løse. Det kræver lidt tilvænning, men sammen skal vi nok klare det.

I den kommende uge vil der komme flere guidelines til trænere, spillere, forældre og tilskuere.

Med sportslig hilsen
HK 73 Rask Mølle

Dansk Håndbold Forbund har d. 17. september udsendt en Corona protokol – den kan læses her: LÆS MERE