Torsdag aften kl.18:50 i Rask Mølle hallerne tog U16 pigerne imod top holdet Torsted som ligger klart nr 1 i puljen og med en målscore på +93…

Pigerne viste at dette var et hold vi ikke kunne slå, men vi kunne drille dem..
Torsted ligger stort for land med offensiv forsvar og masser af kontra spil og mål..

Men pigerne kæmper en brag af en kamp både forsvar og angreb og dette resultere i 2 flotte gennemspillende mål i første halvleg og et rigtigt godt returløb samt forsvar..

Halvleg 2-11.

I halvlegen får vi igen snakket om at det der er vigtigt for denne kamp, er at vi spiller vores spil og får brugt det vi har trænet.. Anden halvleg spiller pigerne sig til mange gode chancer i angrebet over for et offensiv 5-1 forsvar, men Torsted’s målmand står godt.

I forsvaret kæmper pigerne det bedste de kan og får dækket så godt op at torsted har svært ved at komme igennem til 100% chancer og vores returløb er super godt og gør at torsted smidder flere bolde væk.

Kampen ender 6-21 men de 6 mål vi laver er gode sammenspillet mål. Især Maiken og Michelle som er fløje, men som kommer ud bagved og spille, pga skader spiller en kanon kamp, med vilje og fight.

Man vil som person altid gerne vinde og få point på kontoen, men sådan som en kamp som denne, er man meget stolt som træner, når man kan få tingene fra træning til at virke kamp. Jeg er så stolt af pigerne de rykker sig hele tiden og kæmper for holdet.

På søndag skal pigerne igen i kamp ude mod Galten.