Fredag d. 26. august havde vi inviteret 0. til 3. klasse fra Uldum, Aale-Hjortsvang og Rask Mølle skole til håndbold karavane på det nye gulv i Rask Mølle hallerne.

Sammen med JHF kreds 6 var der planlagt en masse spændende øvelser til alle de unge skoleelever. Der blev virkelig gået til den og med smil på læberne og sved på panden blev der virkelig gået til den.

Eleverne fra Aale-Hjortsvang og Uldum blev kørt frem og tilbage fra deres skoler og til hallerne i Rask Mølle.

Kæmpe stor tak til alle eleverne for jeres gå-på-mod, smil og gode humør. Tak til alle lærere, pædagoger, buschaufførerne, ledelserne fra de tre skoler for jeres indsats før og under karavanen.

Fredag d. 9. september har vi inviteret 4. til 6. klasse på de tre samme skoler til skolehåndboldstævne på tværbanerne, hvilket vi glæder os meget til.

Den allerstørste tak skal dog gå til vores fantastiske hjælpere: Kristine, Sofus, Agnete, Valdemar, Gustav, Thilde, Sofie samt de voksne Tove, Ann, Ronnie og Jeanette.

Vi havde håbet at vi kunne vise lidt billeder fra dagen, men GDPR reglerne gør det svært.

Så i stedet kan I øverst se nogle af eleverne, der er på vej retur til deres skole efter karavanebesøget og nederst kan I se det synlige resultat af renovering af hal 1 – det er blevet super flot.