Det tegner til at blive en dejlig, dansk sommer for unge håndboldelskere.

Udover masser af sol, sommer og varme dage, så tyder alt på, at DHF’s Håndboldskoler 2012 bliver større end nogensinde med hundredevis af Håndboldskoler i fuld sving over hele landet.

Og håndboldskolekonsulent hos DHF, Claus Rosenbom-Jessen, glæder sig til det, der tegner til at blive et rekordår for Håndboldskolerne.

”DHF udbyder i år flere håndboldskolearrangementer end nogensinde før, og der er stor sandsynlighed for, at vi for første gang ser et deltagerantal på over 10.000,” siger Claus Rosenbom-Jessen og henviser til den hidtidige rekord fra 2011, der lød på 9.944 deltagere på Danmarks sjoveste sommerferietilbud.

Claus Rosenbom-Jessen glæder sig også til at præsentere nye, sjove håndboldlege for de mindste deltagere, nemlig det spændende tiltag DHF Skum, der er et sjovt mix mellem håndboldtræning, spil, motorisk træning og leg for U8-spillere.

”20 foreninger landet over tilbyder DHF Skum, der er et to-dages arrangement for U8 piger og drenge – årgang 2004/05. DHF Skum udbydes i uge 24 til og med uge 35, og vi tror det bliver en stor succes, som vi glæder os rigtigt meget til at komme i gang med,” siger Claus Rosenbom-Jessen.

Her i Rask Mølle kan vi i år tilbyde følgende:

Håndboldskole for U10 årgangen i Uldum hallen fra tirsdag d. 7. august til fredag d. 10. august. Pris inkl. frokost alle dage, 1 streethåndbold, 1 læderhåndbold samt en håndboldskole pakke bestående af t-shirt, drikkedunk og mange andre gode ting. Prisen er 740 kr.

Tryk på dette link for at komme til tilmeldingssiden.

Håndboldskole for U12 / U14 i uge 32 fra mandag d. 6. august til fredag d. 10. august. Der er overnatning mellem torsdag og fredag i Rask Mølle for U12 og U14. Pris inkl. frokost alle dage, 1 streethåndbold, 1 læderhåndbold samt en håndboldskole pakke bestående af t-shirt, drikkedunk og mange andre gode ting. Prisen er 840 kr.

Skumskole for U8 årgangen lørdag d. 25. august fra 9.00 – 15.00. Pris inkl. frokost alle dage, 1 streethåndbold, 1 håndbold beregnet til U8 årgangen samt en håndboldskole pakke bestående af t-shirt, drikkedunk og mange andre gode ting. Pris 350 kr.