Så kom vi i gang med årets håndboldskole.

Kl. 7.30 startede dagen for alle instruktørerne, hvor de sidste detaljer blev klaret. Derefter blev der spist fælles morgenmad og den sædvanlige gode stemning blandt instruktørerne var hurtigt på plads 

Der gik dog ikke længe før de første håndboldskoledeltagere fra årgang 2000 til 2003 lige så stille kom op af bakken til Rask Mølle hallerne. Med mange gengangere fra tidligere år, blev der ivrigt hilst på de øvrige deltagere. Gensynsglæde på alle fronter.


Forældrene, der afleverede ungerne, kunne fortælle om store forventninger, men også om lidt sommerfugle i maven blandt specielt de yngste i U12 årgangen.

Kl. 9.00 kunne jeg byde velkommen til U12 og U14 årgangen på dette års håndboldskole. En dejlig fornemmelse at se så mange forventningsfulde håndboldspillere, klar til en uge med sjov og gode oplevelser. Men absolut også en fantastisk følelse endnu en gang at stå foran instruktørerne og vide at de er klar til at give gode håndbold oplevelser videre. Gode oplevelser, som mange af dem selv har fået, da de selv deltog på håndboldskolen i Rask Mølle.
Samtidig er det også lidt sjovt at stå og tænke på hvilket år var det nu egentligt at jeg stod foran den første håndboldskole?
Tænke på de mange frivillige instruktører, som gennem årene har givet en uge af deres sommerferie til håndboldsjov.
Og så til sidst opgive og tænke ”er vist lidt for gammel, men stadig glad og stolt over at stå som arrangør af håndboldskolen”.
Men kan nogen hjælpe med året for den første håndboldskole, så kunne det da være sjovt at blive be- eller afkræftet i det.


De bestilte deltager pakker blev uddelt og enkelte gav udtryk for at bolden vist lige var lidt for stor. Det har vi i løbet af dagen fundet en løsning på. Så skulle bolden være blevet bestilt lidt for stor, kan man kontakte mig på 2078 3449, så forsøger jeg at få en løsning fundet, så forhåbentligt alle bliver tilfredse.

Også fotograferingsudfordringen, som jeg mailede om søndag aften, er der blevet fundet en løsning på. Har man ikke en udfyldt seddel med til fotografen tirsdag morgen, så bliver der sendt et brev til den adresse, som er blevet oplyst ved tilmeldingen. I brevet skulle der en forklaring om hvordan man kommer til at se de billeder, der er blevet taget.

Midt på dagen blev cafeteriaet indtaget og der blev spist pitabrød til den store guldmedalje. De fleste gjorde hvad de kunne for at tømme skålene hos Elin og Frank, dog uden at det lykkedes.

Håndboldskole dagen sluttede med uddelingen af ”Dagens Fighter” og ”Dagens Kammerat”. Kåringen har gennem de sidste mange år været en tradition at slutte dagen med. Vi har dog i år valgt ikke at lave en ”Ugens Kammerat” / ”Ugens Fighter”, men i stedet kun at lade kåringerne være en del af håndboldskolen frem til torsdag aften.

Min egen håndboldskoledags næstsidste opgave var et besøg på stranden ved Uldum Højskole, hvor beachbanen blev gjort klar til de kommende dages beachhåndbold.

Nu mangler der kun lige at blive lagt et billede på hjemmesiden af instruktørerne samt deltagerne i hal 1 og 2 før jeg kan kalde det for en dag.