Efter en god træningsuge, hvor fokus har været på konditionen blev det lørdag d. 20. august tid til sæsonens første træningskamp. Alle har gået godt til den, og den kommende sæson tegner lovende.

Dagens kamp mod ØHK Hedensted:
Det var vigtig at alle fik en masse spilletid og dermed fik noget kamp i benene. Vi stillede op med et hold, som ikke havde mange træningsminutter i benene. Trods dette var blevet det til en sejr på 33-28.

Vores fokuspunkter inden kampen overholdte alle mand med stor fight og positiv stemning.

Så skal håndboldskoene igen findes frem i HK 73 Rask Mølle.
Det skal de også hos herre senior spillerne, der igen i år skal i gang efter en lang sommerpause. I sidste sæson skete der meget på spillerfronten, og flere nye kom til. Dette vil vi forsøge at bygge videre på i den kommende sæson. Vi kan mønstre et hold i 3. division, som spiller i denne række for 5. sæson i træk. Ydermere er der et serie 2 hold med potentiale til oprykning. Der er derfor lagt op til en rigtig spændende sæson. MEN MEN – Vi kan altid bruge flere spillere til vores stadig voksende herre senior afdeling. Du er velkommen uanset erfaring, så om du er nybegynder eller garvet, så er det måske netop lige dig, som vi mangler.
I HK 73 Rask Mølle er fællesskabet og sunde værdier i højsædet!!!
Lyder det interessant for dig, så pak håndboldskoene og kom i til træning i Rask Mølle hallerne tirsdag 16, august kl. 20.15
Se træningstider m.m. på:
Psst – vi har også et u19 hold drenge hold:
Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte træner
Ronnie Mathiasen – 22289054