Fra træner Jesper Petersen:
Vi vidste i aftes vi skulle op mod et hold bestående af spillere med en del divisionserfaring, og havde fået lidt oplysninger omkring holdet via andre. De var meget fysisk stærke mand/mand og havde en rigtig god streg, som var god i screeningsspillet.

Vi havde læst lektien, og tog teten fra starten, forsøgte at kvæle Aalborg i et højt tempo, det skulle så kompensere vores manglende rutine, og erfaring i 3. division.

Det lykkedes til fulde. Vi stod godt i forsvaret, og satte tempoet højt, og løb mange kontraer. Bragte os fra start foran med et par stykker, men Aalborg var ikke nemme at sætte af, de kom tilbage i kampen uanset hvor mange hug vi satte ind. Der var først de sidste 5 min. Af 1. halvleg vi slog et hul og gik til pausen foran med 4. Anden halvleg var samme model, vi var foran med 7-8 men Aalborg kom retur og lukkede ned til 4 mål, og mod slutningen tog vi igen afstand. Dette via et godt figthtende forsvarsspil, og flere vigtige redninger mod slut af veteran Torben Skovbjerg, sammenholdt med god stemning blandt de 150-200 tilskurer i hallen, lykkedes det os at skabe et godt udgangspunkt.

Jeg er dog stadig noget usikker på, om vi har laver stort nok forspring til returkampen, og om vi er stærke nok til at modstå det pres som Aalborg unægtelig vil komme med fra start. Men vi er klar til at forsøge at løse opgaven.

 Vi håber på lokal opbakning, og tilskurer kan fylde bussen op mandag, hvor vi drager mod Aalborg kl. 16.15 fra Rask Mølle Hallen.

 Målscorer: Thomas Holm 9, Stefan Jensen 5, Søren Laursen 5, Daniel Qvang 4, Kim Poulsen 3, Andreas Højlund 2, Mads Hansen 1, Jeppe Fisker 1 og Søren Lindal 1.