Opdatering pr. 16. august:
Bankoudvalget holdte møde i torsdags og måtte efter mødet konkludere at en opstart i september er umuligt. Der er 9 hjælpere, der har sagt fra i forhold til at hjælpe med bankospillene og kun 1 ny er kommet til. Derfor er opstarten udskudt indtil videre frem til oktober.
Bankoudvalget har nyt møde d. 2. september.
Vil du hjælpe, så kontakt Jeanette 2246 2357.
————————————————————————————————-
546 dage – så lang tid vil der være gået fra sidste bankospil, når HK 73 Rask Mølle søndag d. 5. september igen inviterer til bankospil i Rask Mølle hallerne.

Det sidste spil blev afviklet søndag d. 8. marts 2020. Altså lige før at Danmark og det meste af den øvrige verden lukkede ned. Vi glæder os rigtig meget til at få liv i hallerne igen og vi håber at se både nye og gamle bankospillere til vores ugentlige spil om søndagen.

Den ufrivillige, men nødvendige pause på 77 uger har også gjort at flere af vores faste hjælpere har valgt at lægge den frivillige tjans på hylden og nu kun være bankospiller. Hvis man tæller hjælpererfaringen op i antal år på dem der stopper, så er vi langt over 100 år og nok nærmere 200 år eller mere. Der skal lyde en kæmpestor og hjertelig tak for jeres uvurderlige indsats for HK 73 Rask Mølle og søndagsbankoen igennem alle de mange år I har hjulpet klubben. Vi glæder os til at se jer i hallerne til mange flere bankospil.

Det betyder også at vi i klubben er i gang med at finde nye hjælpere til bankospillene søndag aften. En bankovagt starter kl. 17.45 og slutter ca. kl. 22. hvor der sluttes med hyggeligt samvær i cafeteriaet. Om man hjælper hver søndag, hver anden søndag, hver tredje søndag eller med en anden turnus er ikke så vigtig – allermest vigtig er det at vi ved at du kommer når det er din tur.

Jeanette Mathiasen sidder i øjeblikket og forsøger at få puslespillet til at gå op, så har du tid, lyst og lejlighed, så hører vi gerne fra dig.

Jeanette kan kontaktes på 2246 2357 eller på mail jeanettesoerensen2@hotmail.com.

Omkring busser til og fra banko, så er det endnu ikke på plads.