Søndagskampen stod denne dag på andet opgør i runden mod drengene fra Give HK.

Ved første møde, spillede drengene lige op med Give i store dele af kampen, men alligevel rendte Give med sejren, så i dag, skal drengene have revanche og en sejr………

Kampen starter som mange af rundens øvrige kampe, vores drenge hænger lidt bagefter i forsvaret og dermed får de ikke, de nødvendige vigtige redninger i målet. Vi brænder for mange ellers ok afslutninger i angrebet, de er der simpelthen ikke helt fra start og 10 min. Inde i kampen, Er stillingen desværre ikke med drengene, de er bagud 2-5. I slutningen af første halvleg stepper drengene dog et skridt op, både i forsvar og angreb, de indhenter Give til 6-6, men alligevel lykkedes det Give, at gå til halvleg med en to målsføring på 8-6.

Efter halvleg får Give 2 hurtige mål, da vi igen ikke er helt klar i forsvar, men derefter kommer der styr på tingene, drengene kigger frem ad og dækker bedre og bedre op. Holdet arbejder nu rigtig godt sammen, de hjælper hinanden i forsvaret, så de nu står rigtig godt og dermed lykkes med, at holde Give fra scoring. Trods rigtig god fight og flere sikre scoringer i en halvleg, hvor de spiller lige op (5-5) med Give, så har drengene ikke lige det sidste held til, at udligne kampen. Og desværre bliver det til et ufortjent nederlag på 13-11. Super ærgerligt, at de små marginaler ikke gik drengenes vej, i en ellers velspillet anden halvleg. Kom igen torsdag!

Dagens målscorer:
Casper 4
Harald 1
Magnus 5
Mathias 1