Lørdag skulle pigerne en tur til Torsted for at møde hjemmeholdet, som er et af holdene fra den nederste halvdel af puljen. Torsted havde arrangeret ”Brag i hallen” med lys, røg, musik og speaker, så der var et ekstra krydderi på kampen. Selvom Torsted holder til i den nederste halvdel af rækken, havde vi i den første kamp i turneringen problemer med dem og vandt ”kun” med 17-15.

HK 73 Lindved pigerne var klar fra start og hjemmeholdet fik ørerne i maskinen fra start af. Efter 8 min førte de gule med 7-1. Resten af halvlegen forsatte i samme spor med masser af gode HK 73 Lindved angreb og de fleste angreb blev også afsluttet med mål. Halvlegsstillingen var fuld fortjent 15-4.

Resten af kampen var godt forsvarsspil, super super godt contra spil med masser af gode udkast fra Cecilia. Specielt Trine nød godt af de gode udkast og hun lavede 5 flotte mål!!! Kampens resultat blev 27-13 til HK 73 Lindved.

Stor ros til hele holdet for endnu en flot indsats. Pigerne ligger på førstepladsen med 3 point ned til nr. 2 og med en kamp mindre, så i de kommende uger skal førstepladsen sikres!!! KOM SÅ GULE!!!

Målscorere:
Møller 6, Trine 5, Celina 4, Marie 4, Astrid 3, Charlotte 3, Lindskjold 1 og Christina 1.
I målet havde Cecilia en imponerende redningsprocent på 52 procent.
Næste kamp er på torsdag i Glud.