Vi skulle spille landspokal torsdag 5. januar mod Nørre Djurs.

Nørre Djurs spiller også 3. division, og ligger midt i rækken som vi også gør.

Vi kendte lidt til Nørre Djurs inden kampen, men har ikke selv spillet imod dem. Før kampen havde vi snakket om at vi ville afprøve nogle af de ting vi gerne ville bruge mod HTH Horsens Torsted som vi skulle spille imod søndag 8. januar, så vi kunne være godt forberedt til denne vigtige kamp.

Dette fik vi afprøvet, og brugt de systemer som vi gerne ville. Kampen var lige det meste af tiden, og vi kunne gå til pausen med stillingen 8-8.

2. halveg kunne vi trække lidt fra og være foran med 3-4 mål og var foran 15-11. Men da der var ca. 10 minutter tilbage kom Nørre Djurs igen med i kampen. I slutningen af kampen blev det meget spændende. Holdene skiftes til at føre, og Nørre Djurs endte med at være foran med 17-15 med ca. 5 minutter igen. Her formåede vi at holde hovedet koldt, og Højlund kunne med 2 scoringer sikre at vi kom på lige. I de allersidste sekunder fik Mikael Skeldal sendt en skruebold i mål, så vi fik en sejr på 20-19.

Stor ros til alle for at kæmpe alt hvad man kunne, selvom vi spillede torsdag sent på udebane og i en landspokal.

Generelt må man sige at vi stod rigtig godt i forsvaret, hvilket vi ved bliver nødvendigt til når vi skal spille imod HTH.

Kampens spiller : Simon Holch spillede en rigtig god kamp med god vilje i forsvaret.

Pausestilling : 8-8
Slutresultat : 20-19

I 5. runde venter AIA Tranbjerg. AIA spiller i Jyllandsserien, hvor de pt. indtager en 7. plads med 8 point for 10 kampe. Kampen er endnu ikke fastlagt, men skal afvikles inden d. 9. februar.