Bambusa er hovedsponsor for den danske kvindeliga i håndbold, og har siden opstarten i 2017 bidraget med 55 millioner kroner til børn og unge i Norge. Bambusa har ambitioner om at bidrage til, at flest mulige sportsklubber og foreninger får styrket deres økonomi under den svære COVID-19 tid.

I HK 73 har vi bl.a. fokus på at skabe mere end det vi kan opleve inden for håndboldbanen. Vi ønsker at skabe et forpligtende fællesskab, en forening, hvor der er plads til alle, og hvor forskellige aktiviteter gør os stærkere som klub, som hold og som menneske. Samtidig ønsker vi at have et foreningstilbud, der rent økonomisk er tilgængeligt for alle.

Normalvis så tjener klubben en god sum ved vores store seniorstævne (Rask Mølle Cup) i september og så bankospillene om søndagen. Men ikke i år, så vi mangler derfor indtægterne til bl.a. indkøb af bolde og andre materialer, til påskønnelse af vores uvurderlige frivillige, til fremtidige fællesskabende aktiviteter for hele børne- og ungdomsafdelingen, til et bidrag til opstarts- og afslutningsstævner for børne og ungdomsspillene og meget andet.

Samarbejdet mellem HK 73 Rask Mølle og Bambusa giver os nu muligheden for – ved fælles hjælp blandt alle jer i hele foreningen – at skabe de ekstra indtægter på en anden måde. Alle medlemmer vil til træningerne i løbet af uge 50 eller 51 få udleveret en pose med 5 pakker lækre bambus strømper fra Bambusa. Hvert enkelt medlem skal så frem til 22. december forsøge at sælge de 5 pakker strømper til 150 kr. pr. pakke. Det kan f.eks. være, at Onkel Søren vil købe en pakke sorte strømper til eget brug, måske vil søster Maja købe en pakke hvide ankelsokker, og hvem ved om der er en ekstra adventspakke eller julegave til mor eller far?

5 par for 150 kr.

7 par for 150 kr.

7 par for 150 kr.

I denne COVID-19 tid vil vi opfordre alle til at sælge strømperne via eget netværk, og der medfølger særskilte uddybende informationer bl.a. omkring betaling via MobilePay og evt. returnering af ikke-solgte strømper. Der vil være en seddel med diverse informationer i den udleverede pose.

Halvdelen af salget går direkte til HK 73 Rask Mølle, og hvis alle medlemmer sælger én pose med 5 pakker strømper, samler vi mere end 60.000 kr. ind på én gang. Vi håber, I alle vil hjælpe os med at gøre en aktiv indsats for at sælge strømperne fra Bambusa. Husk på at selv en lille hjælp kan være med til at gøre en stor forskel.

Tusind tak for jeres indsats – bestyrelsen i HK 73 Rask Mølle.

Onsdag d. 2. december modtog vi denne palle med 175 poser med 5 pakker strømper – i alt 875 pakker eller 5075 par strømper i alt.

Dette billede viser det samlede varelager for Bambusa strømper i HK 73 Rask Mølle pr. 9. december
– 5 hele poser med det normale indhold med 5 pakker
– 4 pakker hvide ankelstrømper
– 2 pakker sorte ankelstrømper
Men vi kan løbende få flere strømper til 8763 Rask Mølle, så bare giv gas!!!

Supersælgerne gør sig klar

Her kan du hente en salgsfil som du kan udfylde med dit navn og tlf. nr.
Vil du købe som pdf fil

Her kan du læse lidt om hvorfor vi sælger strømper i december 2020
Kære medlem

Sideløbende med det store strømpe samarbejde kører vi også et samarbejde med Rask Mølles lokale Bambus sælgere: Charlotte, Jørgen og Kim. De sælger undertrøjer i en utrolig lækker kvalitet.

Læs mere på den vedhæftede fil

Bambusa samarbejde med Charlotte, Kim og Jørgen