Vi har et u15 drengehold, som til næste sæson rykker op som u17 spillere. Der er derimod nogle, som skal på efterskole, så vi er kommer lidt i bekneb med antallet af spillere til næste sæson. Vi vil rigtig gerne have et u-17 drenge hold, så derfor hvis du går rundt, og har spillet håndbold, eller gerne vil prøve at spille et nyt sted så overvej HK 73.

Lidt om holdet:
Der har i første halvdel af sæsonen været 1 u-15 2. Divisionshold og 1 u-15 A-hold. Efter jul var der nogen som stoppede, og vi har derfor kun haft vores 2. Divisionshold.

Der er tale om en blandet gruppe drenge, som alle gerne vil vinde på en håndboldbane, men som vigtigst af alt er utrolig gode ved hinanden! Omkring holdet finder man en god opbakkende forældregruppe, som også gør en stor indsats for, at der er stor sammenhold på og omkring holdet, og som også tager initiativ til sociale arrangementer.

Om træneren:
Træneren til u-17 drengeholdet vil blive Ronnie Møller Mathiasen. Han har været tilknyttet drengene i et par år og startede med at træne dem efter han selv indstillede sin håndboldkarriere på topplan. Ronnie startede selv med at spille håndbold i HK73 Rask Mølle, da han var lille. Ronnie har en bred erfarring fra helt tilbage til han selv var ungdomsspiller på diverse kredshold. Han har stor erfaring med håndbold på topplan og har selv i mange år spillet håndbold på flere ligahold samt 1. divisionshold.

Som træner får man i Ronnie en utrolig rolig, tålmodig og ambitiøs træner. Han vil gerne vinde, og målet er igen divisionsrækken. Han går meget op i at passe på drengene i form af skadesforebyggende og mobilitetstræning.

Derfor hvis du overvejer, eller slet ikke har brug for at overveje, men bare tænker det skal jeg, så tag kontakt til enten:

Ronnie Mathiasen 2228 9054  (træner) eller Jeanette Mathiasen 2246 2357 (bestyrelsesmedlem)