Efter at have tabt med en enkelt pind til Sdr. Omme sidste weekend, var hævntørsten stor for HK 73 drengene, da returkampen skulle spilles.
Og HK 73 startede også som lyn og torden og fik hurtigt gang i målfesten. Først efter 10 minutter kom Sdr. Omme på scoringstavlen, og 1. halvleg blev aldrig spændende og endte 9-3 til hjemmeholdet.

I anden halvleg fik modstanderne scoret i første angreb, og det skulle blive spændende at se, om kampen ville blive lige så spændende som sidste weekend.
Det blev den ikke. Der var lidt panik på en 5 minutters tid, men Oliver stod fantastisk, og en masse angrebsåbninger lykkedes. Halvlegen blev dog kun vundet 6-4, men det var nok til at vinde kampen med hele 15-7.

Alt i alt en rigtig god kamp med masser af fight og vilje – og havde drengene scoret på de SYV brændte straffekast, ville Sdr. Omme være blevet sendt hjem, hvor grisene går med nummerplader med en ordentlig sæk.
Godt spillet drenge! Dejligt at se noget mere bredde – vi glæder os til næste kamp. I må dog godt øve straffekast i den kommende uge.
Målscorere: Jonas 4, Kristian 3, Emil R 3, Jeppe 2, Sebastian 2, Emil F 1