I weekenden d. 13. & 14. april har HK 73 deltaget ved Humlebi Cup i Give. Vi har haft 4 hold med: 1 U10 drenge, 2 U10 piger og 1 U12 pige hold.

U10 Pigerne på vej i svømmehallen efter deres kampe lørdag

U10 Pige 1 spillede lørdag 3 kampe med 2 vundne og 1 tabt som resultat. Lørdagens resultater betød at pigerne skulle spille B slutspil. Første kamp var et lokalopgør mod Østbirk, som blev vundet i sikker stil med 7-5. I søndagens anden kamp blev det til endnu en sikker sejr på hele 15-5.

Sejrsdans for U10 Pige holdene.

Dette betød at holdet vandt B slutspillet – herover ses den fælles sejrsdans for alle U10 og U12 pigerne samt trænere.

U10 pige holdet til præmie overrækkelse ved Humlebi Cup i Give

U10 Pige 2 spillede lørdag 3 kampe med 1 sejr og 2 nederlag som resultat. Søndag spillede holdet endnu to kampe og det blev til en uafgjort kamp samt et nederlag. Godt kæmpet af alle pigerne!!! Herunder ses U10 pige 2 i en stille stund lørdag.

U10 Drenge spillede lørdag 3 kampe lørdag og vandt alle tre. Dermed skulle drengene spille i A slutspillet mod 2 andre hold. Første kamp mod Vodskov blev vundet sikkert med 11-7. Så ventede gruppefinalen mod BMI. En sejr ville betyde en finalplads. Men desværre blev det til et nederlag på 6-13. Drengene slutter på en flot delt 3. – 4. plads i U10 drenge rækken.

U12 Piger spillede lørdag 3 kampe med 1 sejr og 2 nederlag som resultat. Det betød at pigerne skulle spille i E rækken om søndagen. Her ventede to lokale hold, nemlig Østbirk og HK Give Fremad. Pigerne vandt i sikker stil begge kampe med henholdsvis 8-5 over Østbirk og 8-3 over Give holdet.

Holdet ses herunder til højre med deres pokal. Det var desværre ikke alle piger der kunne blive til præmieoverrækkelsen, så de må til først kommende træning løfte pokalen i fællesskab.

Efter påskeferien starter sommertræningen op. Her er alle velkomne, uanset om man har spillet før eller er helt ny og bare gerne vil prøve det der håndbold. Træningen koster gratis. Der kommer hurtigst muligt nyt omkring sommertræning, så hold øje med hjemmesiden og Facebook.

U14 piger og drenge tager fra d. 18. til 20. april til Påskecup i Herning. Dem følger vi selvfølgelig også og lægger resultater op på hjemmesiden løbende.

Torsdag d. 25. april er der fælles afslutning for U10, U12 og U14 holdene – husk tilmelding til trænerne!!!