Køb din billet nederst i dette indlæg

Lige før jul spilles der to kampe i Boxen i Herning.
Fra dameligaen: FCM vs KIF Vejen
og
fra herreligaen: Skjern Håndbold vs KIF Kolding København

Gå ikke glip af denne håndboldfest.

Afgang fra Rask Mølle kl. 13.30 og ca. hjemkomst kl. 20.00.

Prisen er 150 kr. pr. billet uanset om det er voksen eller barn.

Fra den officielle indbydelse fra Skjern Håndbold og FC Midtjylland:

Den 22. december inviterer Skjern Håndbold og FC Midtjylland til tophåndbold i Jyske Bank Boxen. Skjern møder KIF Kolding København, mens FC Midtjyllands kvinder møder KIF Vejen.

For første gang nogensinde kan hele Midt- og Vestjylland samles til en håndboldfest og holde med et midt- og vestjysk hold i begge kampe, når FC Midtjylland åbner festen mod KIF Vejen, inden Skjern Håndbold tager over i nationalarenaen mod KIF Kolding København.

Det er fjerde gang på tre år, at der er håndboldfest i Boxen i Herning med Skjern Håndbold som en af værterne. Til gengæld er det første gang, at FCM Håndbold og Skjern Håndbold samarbejder, og det er et samarbejde, som begge klubber ser positivt på.

– Vi glæder os over et regionalt samarbejde på tværs af kønnene, så vi kan give det midt- og vestjyske håndboldpublikum en stor oplevelse med tophold i både herre- og dameligaen. Det er et samarbejde, som vi ser gode perspektiver i, siger Skjern Håndbolds formand, Carsten Thygesen.

Tradition for dramatik
Når Jyske Bank Boxen byder indenfor til håndboldfest den 22. december forventes 7000 tilskuere klar på tribunerne. Dobbeltarrangementet skydes i gang af FC Midtjylland, som møder KIF Vejen kl. 14:45, inden Skjern Håndbold tager imod det nyoprettede storhold KIF Kolding København i Messecenter Hernings nationalarena.

– Vi har i de seneste 14 år haft et utal af dramatiske kampe mod KIF Kolding, ligesom tilfældet har været i de seneste par år mod AG København. Nu skal vi møde et nyt hold med miks af de to konkurrenter i en fantastisk hal, hvor vi tidligere har haft store oplevelser. Det kan vi kun glæde os til, siger Carsten Thygesen.

FCM første kvindeklub i Boxen
I FC Midtjylland-lejren glæder man sig ligeledes over samarbejdet og ser også frem til en stor håndbolddag, hvor man for første gang kan opleve et kvindeklubhold i den imponerende håndboldarena i Boxen.

– Det er vigtigt for os at markere os som regionens kvinde-håndboldhold, og vi glæder os helt vildt til dobbeltarrangementet og håber, at vi kan give tilskuere fra nær og fjern en fantastisk dag med toppen af dansk håndbold på både herre- og damesiden, siger FC M Håndbolds direktør, Torben Kølbæk.