3. juledag d. 27. december havde HK 73 Rask Mølle hele 6 hold til julestævne hos DGI Sydøstjylland. Kampene blev spillet i Forum Horsens, Parkhallen og Stensballe hallen.

HK 73 Rask Mølle havde hele 6 hold med til stævnet, fordelt med 2 U10 pigehold samt 1 hold i hver af rækkerne i U10 drenge, U12 piger, U12 drenge og U14 piger. Desværre blev der ikke en turnering i U14 drenge, hvor vi også havde et hold tilmeldt.

  • U10 pige 1 og 2 var i hver deres indledende puljer med i alt 3 hold.
    U10 pige 2 vandt sæsonens første kamp og sluttede dermed som nr. 2 i puljen. De kvalificerede sig derved til bronzekampen. Der mødte de Christiansbjerg HK 2, som desværre snuppede sejren og bronzepladsen.
    U10 pige 1 vandt begge deres første kampe i puljen og gik dermed i finalen. Her ventede førsteholdet fra Christiansbjerg HK i Århus, som var et ganske godt hold fra A rækken. HK 73 pigerne måtte erkende at Århus pigerne var stærkere end dem og dermed sluttede U10 pige 1 på en flot andenplads og U10 pige 2 på en ligeså flot 4. plads.
  • U10 drengene stillede med en blanding af hold 1 og 2. De spillede 3 kampe i indledende runde og det blev til 1 sejr og 2 nederlag. Begge nederlag var med et sølle mål – så det var sur røv.
  • U12 drengene tabte den første kamp forholdsvis stort til et A række hold. I kamp 2 var der mere held i sprøjten og det blev til en flot sejr over GHT Hovedgård og dermed en andenplads ved stævnet.
  • U12 pigerne tabte de første to kampe, selvom de viste gode takter. I kamp 3, som var en placeringskamp var der udsolgt af kræfter, så desværre blev det til 3 nederlag ved stævnet. Men der er ros fra træner teamet, så pigerne er klar til turneringsstart søndag d. 6. januar.
  • U14 pigerne stillede med fuldt hold – 13 spillere fra B og C række holdene til 1 hold. Pigerne skulle møde to A række hold, men ingen er som bekendt større end de kan ligge ned, så HK 73 pigerne vandt begge kampe og dermed også stævnet.

Alt i alt et godt stævne, hvor stort set alle HK 73 hold har sat deres præg på stævnet. Der bliver sat nye pokaler i pokalskabet i starten af det nye år.

Årets sidste kampe tager U10 drenge A sig af, når de på søndag d. 30. december tager til Fredericia for at spille julestævne.