Ans – HK 73 (11-17)   28 – 35

Efter nederlaget hjemme, var vi forberedt på hvad vi skulle ændre i forhold til første kamp. Vi fik en lidt famlende start, og kom bagud 3 – 0 inden vi kom på plads i forsvaret, men derfra fik vi stillet os rigtig defensivt, og kom til at løbe med Ans. Vi vidste at vi var i bedre form end Ans, og kunne vi løse forsvarsopgaverne, vidste vi, at vi kunne slide Ans op. Forsvaret kom op og stå, og selvom dommerne valgte at stille op i gult (ligesom os) fik vi løst opgaven fint. Det med dommernes trøjer gav os lidt problemer i kontrafasen, da det skabte en del forvirring.

Da vi fik hentet deres 3-måls føring, bølgede kampen frem og tilbage de første 20 min. men herefter trak vi fra, og fra halvleg var kampen reelt afgjort. Set over 2 kampe er Ok at vi går videre. Især i forsvaret skal Steffan Jensen, Thomas Holm og Kim Poulsen roses for at forsvaret stod kompakt.

Samtidigt med at forsvaret stod godt, fik målmand Torben Skovbjerg også gode betingelser i målet, men han havde også vigtige redninger på afgørende tidspunkter.

I angrebet var vores fløj Daniel Quvang god i kontra-fasen og fik scoret mange flotte kontra mål.

Holdet skal roses for en god disciplin og vilje til sejr. Men Jesper Jensen og Andreas Højlund skal også have roser med på vejen for en flot kamp.

Nu venter Aalborg HK i den endelige finale om kampen om pladsen i 3. div. Kampene spilles torsdag d. 14. april kl. 20.00 hjemme i Rask Mølle og returkamp i Aalborg mandag d. 18.4.11 kl. 20.00.