Et solidt 6:0-forsvar og en stærk kontrafase satte SønderjyskE på plads i aftenens træningskamp, hvor Skjern vandt hele 34-20.

Fra Skjern Håndbolds hjemmeside.

Kort før nytåret fik Skjern en spand kold vand i ansigtet, da oprykkerne fra SønderjyskE formåede at besejre vestjyderne i et regulært drama.

Torsdag aften var der mini-revanche for Skjern, da samarbejdsklubben Rask Mølle, hvor den mangeårige Skjern-spiller Dennis Mathiasen fik sin håndboldopdragelse, lagde gulv til en træningskamp.

Skjerns nye cheftræner Krister Lindgren havde valgt et defensivt 6:0-forsvar kampen igennem, og det fungerede godt for de grønblusede, der specielt efter pausen profiterede af det defensive arbejde.

Fra kampens indledning var der tænding på hos Skjern-spillerne, der efter en fin første halvleg gik til pause med en føring på 16-13.

Efter pausen skruede Skjern tempoet et gear op og takket være en stærk defensiv med to stærke målmænd i Kristian Asmussen og Tim Winkler rykkede Skjern fra. Kontrafasen var i hopla, hvorfor Skjern sluttede kampen af med en storsejr på hele 34-20.

Kampfakta:
Skjern Håndbold – SønderjyskE 34-20 (16-13)

Målscorere Skjern Håndbold:
Lasse Mikkelsen 6, Jesper Jensen 5, Morten Vium 4, Phillip Holm 4, Jacob Østergaard 4, Andreas Toudahl 4, Kristian Gjessing 3, René Rasmussen 3 og Bjarke Christensen 1.

Tilskuertal: Ca. 300 i Rask Mølle Hallen