Så blev de gamle cirkusheste sluppet løs i Kolding her til aften. Kamptidspunkt sagde kl 20 og 1945 var vi klar til at varme op. Lidt løb frem og tilbage og et stræk eller to og så var vi klar til 2 x 20 minutter. Koldingholdets synkronopvarmning var på nippet til at kyse holdets rutinerede spillere, men de tog helt fejl.

Holdets overlegenhed blev hurtigt konstateret efter første dommerfløjt og HK 73´spillere blev overivrige, hvilket førte til en del fejlafleveringer og mistede bolde. Efterhånden som alle fik rørt bolden og der kom lidt flow i spillet, kunne det hurtigt ses, at her var tale om mange års sammenspil (fordelt over ca. 20 år!) og der kom godt gang i både opspil og kontraløb. Pausestillingen lød på 8-6.

Anden halvleg blev en walk-over og der var aldrig tvivl om, hvem der skulle løbe med sejren. Halvlegen blev vundet 9-5 og samlet resultat 19-11 var en realitet. Efter kampen udtalte den løbestærke Mette Klausen, at 2 x 20 minutter næsten var for lidt tid at spille, så der er store forventninger til hende resten af sæsonen. Holdets gamle kone, Nina Thulstrup nettede 2 gange og det er en reminder til os alle om, at alder ingen begrænsning har. Det ene mål endda på kontra.

Der var ligeledes hentet forstærkning i Uldum og fordums HK 73-stjerner Helene Juul og Tenna Gregersen gav den gas og fik også hul på bylden med et par mål. Charlotte Grotkjær er åbenbart blevet holdets bisse, hvilket vi er ganske uforstående overfor!! Joan Nordahl bidrog med rutine og overblik, Sanne Jepsen var her og der og alle vegne og Marianne Midtgård tager bare flest armbøjninger på holdet.

Vi håber på stor opbakning på tilskuerrækkerne, når der spilles på hjemmebane 12/11 kl 19.00