HK 73’s U12 drenge godt i gang med JHF’s forturnering

Søndag den 29/9 var det endelig tid for drengene til at komme i kamp efter at have trænet siden midt august.
Der skulle spilles forturnering i B-rækken i Østbirk Hallen, og modstanderne var fra Østjysk HK og Stensballe IK. Trænerteamet Per og Kaj havde valgt at indkalde samtlige spillere for at få alle i kamp.

Første kamp var mod Østjysk HK, og drengene lagde rigtig godt ud med godt forsvar og godt målmandsspil fra Tobias. Også i angrebet var der fint tempo på, og halvlegen endte 6-3 i HK73’s favør.
Anden halvleg startede lidt nervøst med en del fejlafleveringer, og en mindre scoringskrise indtil knap 6 minutter inde i anden halvleg, og så kom der bedre styr på spillet. Østjysk scorede kun en enkelt kasse i hele anden halvleg, og kampen endte med cifrene 12-4 til HK73.
Målscorere: Jonas 4, Sebastian 3, Jeppe 2, Oscar 1, Emil F 1, Anton 1.

Anden kamp var mod et helt nystartet hold fra Stensballe IK, som havde valgt at prøve lykken i B-rækken. Tobias i målet lagde rigtig godt ud med at gribe to skud ud. Første mål faldt efter 3 minutter, og første halvleg endte 5-0 til HK73. Anden halvleg blev en lettere rodet affære med fejlafleveringer i begge ender, og Stensballe fik scoret deres første pind efter knap 20 minutter. Der gik lidt indianerhåndbold i den, men der var aldrig tvivl om resultatet. Kampen endte med overbevisende 12-2 til HK73’s drenge.
Målscorere: Jeppe 3, Joachim 2, Emil F 2, Jonas, Magnus, Sebastian, Johan og Niklas hver 1.

Alt i alt to overbevisende sejre til drengene, så det skal blive spændende at se, hvordan modstanden i turneringen bliver. Der er stadig tid til masser af justeringer samt kaste/gribe øvelser inden første turneringskamp 20. oktober.

Kampreferat – Marianne Assenholt