Dagens kamp skulle udkæmpes i Skanderborg og drengene var klar fra start – efter 40 sekunder er vi foran på et godt mål af Magnus. Forsvaret starter også godt og der bliver gået til vaflerne, med et gult kort til Niclas, desuden har Tobias 3 store redninger i de første 5 minutter..

Drengene har mange afslutninger, dog uden det store held og det påvirker den gejst, som drengene havde i starten. Så efter 10 minutter er vi bagud med 6-1 :-((.

Men efter 11 minutter score Niclas et godt mål og drengene tror på det igen, men det kniber i forsvaret, modstanderne er nogle små hurtige spillere og det er ikke vores store drenges nemmeste opgave at holde dem fra fadet.

Kristian scorer to hurtige kasser og vi er oppe og snuse til Skanderborg 8-5 og der er fornyet gejst;-)))

Et minut før pausen score Joachim en superkasse og vi går til pause, bagud med 10-6.

Håber drengene finder løsningerne i pausen, for det kan de sagtens vende i anden halvleg.

Anden halvleg starter med 2 redninger af Tobias, men der bliver brændt i den anden ende, Oscar score til 10-7 efter 5 minutter.

Tættere kommer vi ikke i anden halvleg, dog skal Kristian fremhæves for en del mål i anden halvleg og Joachim og Oscar scorer også et par gode mål. I de sidste sekunder har Kenneth en stor chance, men målmanden redder hans flotte skud.

Kampen slutter med et nederlag på 21-13, dog synes vi på sidelinjen af cifrene lyver lidt, drengene kæmpede bravt men det var bare en ” stolpe-ud-dag”.

– Så vi glæder os til næste kamp, for det må være en “Stolpe-ind-dag”

Målscorere: Kristian 6, Joachim 3, Oscar 2, Magnus 1, og Niclas 1