Efter sidste uges store klø mod Skanderborg, var drengene opsatte på at revanchere sig mod Stensballe.
Drengene virker klar fra start, forsvaret er godt kørende og med Tobias som sidste skanse i målet, så går drengene til halvleg med en føring på hele 10 – 0 …..
For pokker da, hvor det kører godt for drengene. Idag mangler drengene så modstand, men det giver drengene glæden tilbage og de nyder at spille håndbold igen .

Anden halvleg forløber som første,Tobias og Oscar har byttet plads i målet.
Anton scorer efter 1 min.til 11-0. Drengene spiller rigtig godt og de lykkes med mange indspil og gode kombinationer, dog er de også en smule for ivrige og forsøger en del på egen hånd, som ikke altid lykkedes…..
Der bliver scoret rigtig mange mål i anden halvleg af vores drenge og der skal gå hele 32 minutter før at Stensballe får scoret deres første mål til stillingen 18-1…..
Alle drenge får scoret på nær Johan( målmanden stod på det rigtige sted, da han skød straffekast, det var ellers supergodt skudt 🙂 ) og Tobias som var meget ihærdig med afslutninger i anden halvleg. Stensballe score en gang mere, men hvad gør det,når vi vinder med hele 24-2….:-)))))).

Det var en god kamp for drengene til at tanke selvtillid og det var nok også en smule tiltrængt efter de to kampe mod Skanderborg…:-((( Så vi der sidder på sidelinjen, glæder os til på søndag, hvor vi skal til Egebjerg.

Målscorere: Magnus 6, Joachim 6, Niclas 4, Oscar 4, Anton 3 og Kevin 1 ( i hans allerførste håndboldkamp)