HK 73-Brande HK

Dagens kamp for U12 drenge B var mod Brande. Drengene lagde lidt nervøst ud, men havde flere gode forsøg forbi målet. Brande kom desværre lidt for meget til fadet og fik hurtigt heldet og troen på sig selv. Først efter 9 minutter fik HK73 drengene scoret, og herefter blev der kæmpet bedre i forsvar og angreb. Ved pausen var stillingen 4-6 til Brande.
Anden halvleg blev helt utrolig spændende, der blev næsten kæmpet for livet i begge ender. Bla. havde Tobias en rigtig vigtig redning efter 5 minutters spil.
Dommeren havde desuden nogle yderst interessante kendelser, hvor han ikke formår at få lagt en linje overfor forseelser. Selv de spillere, som godt kan tåle knubs fortjener fair play.
HK73 vandt anden halvleg med en enkelt pind, men det var desværre ikke nok, og kampen endte med en smal 13-12 sejr til Brande. Drenge var lidt overtændte idag, fordi de ville det så meget, og så kommer der også nogle fejl indimellem. Men en utrolig tæt kamp og et uafgjort resultat havde været fortjent. Op på hesten til næste kamp.

Målscorere: Jonas 5, Kristian 2, Jeppe 2, Emil F 1, Frederik 1, Kenneth 1