Årets første hjemmekamp

HK 73 Lindved – Torsted HK

Holdet er en sammenlægning af holdene fra Lindved og Rask Mølle. Det er andet år at pigerne spiller sammen i år. Derudover er der kommet 4 U18 spillere med fra Rask Mølle og sluttelig er 3 nye spillere kommet til, så truppen er nu oppe på ikke mindre end 16 spillere. Det gir lige udfordringer i forhold til at få rystet folk sammen og opnå følelsen af at være på samme hold. Yderligt, så er der jo kun plads til 12 spillere på holdet, så enkelte på skift skal sidde over hver gang. Men vi arbejder på sagen og i trænerteamet ved vi hvad hver enkelt spiller står for, så det er ”bare” vores opgave at få det smeltet sammen. Det gir masser af gode muligheder til træning. Cecilie og jeg vil gerne benytte lejligheden til at ønske alle velkommen på holdet.

Tilbage til holdet og kampene. Søndag d. 27. okt., var dagen kommet til den første hjemmekamp i Rask Mølle. Med en enkelt træning i bagagen siden nederlaget i tirsdags på udebane til Børkop, var flere af de ting, som gik galt i tirsdags snakket igennem og nogle enkelte ting var blevet genopfrisket, så vi burde være klar.

De 11 piger gik på banen med masser af forældre på tilskuerpladserne, hvilket er fedt at mærke. Det er dejligt med en god opbakning, både i medgang, men specielt også i modgang.

Torsted lavede kampens første to mål, men pigerne fik kæmpet sig tilbage og efter 8 min var stillingen 3-5. Men hele tiden var vi et skridt bagefter og selv ikke overtalsperioder blev udnyttet optimalt, så efter 18 min hængte vi stadig bagude med 6-9.

Pausestillingen var 8-13 til Torsted. I pausen forsøgte vi at få lidt nye aftaler på plads og givet pigerne lidt tro på at de 5 mål sagtens kunne hentes. Men det skulle tage næsten 10 min inden HK 73 Lindved pigerne fik lavet halvlegens første mål til reducering 9-17. Resten af kampen var et forsøg på ikke at få et kæmpe nederlag. Da kampen blev fløjtet af stod lystavlen i Rask Mølle Hallerne på 14-23.

Målscorer i kampen var:
Marie 6, Charlotte 2, Christina 1, Rand 1, Møller 1, Trine 1, Ukendt målscorer 2 mål.