Børkop – HK 73 Lindved

Så var tiden kommet til den første turneringskamp for fællesholdet fra Lindved og Rask Mølle. Kampen mod Børkop skulle spilles i Smidstrup en kedelig tirsdag aften. Vi havde mødt Børkop i forturneringen, hvor det var blevet til et nederlag på et mål i en kamp, hvor vi hængte efter det meste af tiden.

Vi fik en god start med et godt fightermål fra Charlotte i første angreb, men kom derefter i et større stormvejr, hvor Børkop scorede 5 mål i streg. Først efter 7 min lykkedes det os at scorer igen. Gennem hele første halvleg spillede vi nervøst og usikkert med mange uprovokerede fejlafleveringer. Der var dårligt forsvarsspil, hvor Cecilia i målet blev ladt mere eller mindre hjælpeløs i stikken. Der manglede koncentration, fokus, vilje til at ofre sig 110 % samt luft, så der kom aldrig stabilitet i spillet pga. mange udskiftninger.

Pausen blev brugt til at snakke de dumme fejl igennem og få fokus over på de ting, som vi kan. Der var enighed om at vi skulle forsøge at hente ind på Børkop, som var foran 13-8 ved pausen.

I enkelte perioder af anden halvleg lykkedes det os at spille flot håndbold og finde gejsten og viljen frem. Men det var bare ikke nok. Børkop kunne trække sig sejrrigt ud af kampen med en sejr på 22-15.

Næste kamp står allerede på søndag på hjemmebanen i Rask Mølle, hvor Torsted kommer på besøg. Der skal en del andre boller på suppen, men pigerne er klar til at rejse sig! Så kom og støt pigerne kl. 12.30!!!

Målscorer:
Møller 5, Marie 4, Lindskjold 2, Rand 2, Charlotte 1 og Christina 1.