Kampgejsten var i top, da U8 drengene lørdag formiddag drog mod Torsted til sæsonens tredje stævne. 2 U8-hold med drenge og 1 pige fra 1. og 2. klasse var klar til endnu en dag i håndboldens tegn. Journalisten til dette kampreferat fulgte holdet med Sofus Holst Pedersen, Luca Lund Larsen, Gustav Fog, Victor Kramer og Gustav Celander Maack. Et hold med en god kombination af hurtighed og styrke!

img_2040”De andre er irriterende store”

Første modstander til dagens stævne var ØHK Hedensted. Drengene fra Rask Mølle leverede i kampen et stærkt forsvarspil med masser af side vers, pareringer af skud, og der blev ydet en stor indsats fra alle spillerne. På bænken havde træner Henrik Hansen helt styr på, at udskiftningerne forgik med sekunders præcision, så de 5 spillere fik lige megen tid på udskiftningsbænken. Efter de første 7 minutter var HK 73 bagud med to mål, og der var i halvlegen var der stor opmuntring til spillerne ”I spiller fantastisk, og I dækker rigtigt godt op” var indledningen på Henriks peptalk.

Peptalken blev afbrudt af en tør bemærkning fra Luca, der udtalte ”De andre er irriterende store”. Med en optimisme på sejr, gik drengene ind til 2. halvleg. På trods af en stærk indsats kampen igennem, måtte HK 73 desværre se sig slået med 1 enkelt mål til resultatet 6-7.

4 sekunders angrebsspil

Så fulgte 1 times pause inden kamp nr. to, hvor blodsukkeret kunne stige lidt med et par franske hotdogs og skinketoasts. Der blev efterfølgende heppet kammeraterne fra det andet U-8 hold fra HK 73, også var drengene klar til næste kamp, hvor modstanderen var HSR Hornsyld.

Igen udspillede der sig sublimt spil på banen, og for tilskuerne var der ingen tvivl om, at i denne kamp havde HK 73 overtaget. I forsvaret var der store redninger fra de skiftende målmænd kombineret med et angrebsspil, hvor der flittigt blev øvet hopskud og skudt på mål efter oftest 4 sekunders angrebsspil. De hurtige angreb resulterede i, at HK 73 vandt kampen 10-5.

fullsizerenderDobbelt- og tripledriblinger

Med følelsen af succes fra kamp nr. to gik drengene selvsikre ind til stævnets tredje og sidste kamp, som var mod HH Horsens. Kort inde i kampen kommer HH i kontra, og da der spilles med flydende målmand, er HK´s mål nu frit. Med samme hastighed som Usain Bolt, når Sofus retur til målet, og kaster sig ind i feltet, hvorved han parerer skuddet. Herefter fulgte en lang række korte angrebsspil, masser af driblinger – oftest dobbeltdriblinger eller endda tribledriblinger, som nogle af drengene kunne præstere.

I halvlegen var der igen peptalk til drengene fra Henrik og hans unge assistenttræner Josefine. ”Vi skal lige snakke om dobbeltdriblinger” blev der indledt, mens retursvaret fra Gustav Celander lød ”Alle mine driblinger er dobbeltdriblinger”. Luca fik klaret væskebalancen med resterne fra sin slush-ice, og kvitterede i starten af 2. halvleg med et klassemål fra fløjen.

Gustav Fog var retur som målmand, og viste igen stortalent mellem stolperne. Sofus satte HH fløjen af, og igen fik HK et mål. Victor og 2 x Gustav viste også en lang række flotte mål, og kampen resulterede i en storsejr til drengene fra HK 73 på 13-8.

Godt spillet, drenge!

Af Thea Celander Maack