ENDELIGT VAR VI I GANG IGEN!!!

Nedlukning / corona / ingen håndbold / manglende fællesskab / manglende hygge, mangel på sjove oplevelser og holdlederens dårlige jokes har siden marts 2020 manglet. Det blev i weekenden afløst af et Rask Mølle Cup i fuldt flor.

Til trods for et noget mindre stævne, så har stort set alt klappet til UG med kryds og slange!!! Vi har i de sidste par år haft 60-70 hold tilmeldt til stævnet, men i år har vi kun haft 33 hold tilmeldt.

Forklaringer fra vores normale deltagere har været at mange af dem kæmper med at få spillerne i gang igen og så har der været skubbet en masse arrangementer foran i de mange hjem rundt i Danmark. Men de deltagere der har været her har rost stævnet og lovet at tage flere med næste år, så det håber vi sker.

Vores egne fantastiske frivillige har endnu en gang leveret et fænomenalt stykke frivilligt arbejde. Intet stævne uden en masse folk i forskellige aldre i og omkring klubben, som lægger en masse tid, så vi kan få løst de mange opgaver, som forhåbentlig i sidste ende giver klubben en fin økonomisk indtjening. Ingen nævnt ingen glemt – bare en kæmpestor tak og husk medhjælperfesten d. 30. oktober!!!

HK 73 Rask Mølles 3. division var også i aktion ved Rask Mølle Cup 2021

En stor tak til dommerpåsætter og de mange dommere, som har dømt de 43 kampe i løbet af lørdagen som stævnet i år var skåret ned til. Der var ingen tvivl om at dommerne også glædede sig til at komme i gang igen.

Også en stor tak til halinspektør parret i Rask Mølle hallerne, Elin og Frank, for godt samarbejde omkring stævnet. I år havde vi udvidet samarbejdet til også at gælde servering af morgenmad både lørdag og søndag morgen. Det har fungeret supergodt og som altid, så har morgenmaden fået ros.

Årets stævnefest var som alt andet ved stævnet væsentlig mindre, men sikke et brag af en fest!!! Fyldt dansegulv til DJ Kim Birks toner, en drink eller to med holdkammeraterne, en flot buffet med mad fra Rask Mølle Kro og en masse grin, tant og fjas fra deltagerne. Masser af godt humør og glade gæster.

Årets økonomiske resultat for stævnet kendes ikke endnu, men det sportslige, organisatoriske og frivillige omkring Rask Mølle Cup 2021 har endnu en gang været en succes.

Tusind tak til alle spillere, trænere og ledere, dommere, halinspektører og alle de mange andre for jeres del i Rask Mølle Cup 2021.

Mvh

Stævneledelsen Rask Mølle Cup 2021
Bent, Martin RJ, Sebastian, Martin P, Ann, Jeanette og Dennis

Vi hører selvfølgelig gerne fra vores deltagere med ris / ros / forslag eller andet. Send det på dennishansen@hk-73.dk

Kæmpe brag af en stævnefest – tak til jer alle for at være med til at skabe en kæmpe fest!!!

Det danske døvelandshold på damesiden deltog også i Rask Mølle Cup.

Deres 3 kampe gik ganske godt for holdet med sejre på henholdsvis 2, 3 og 5 mål.

Holdet bruger turneringen som en del af forberedelsen til Deaflympics OL i Brasilien i 2022.
Held og lykke til holdet 🇩🇰🇩🇰🇩🇰