Nu kan du på få sekunder, og uanset hvor du befinder dig, tjekke om dit favorithold fik banket topholdet. Ved hjælp af app’en Håndbold kan du søge på samtlige håndboldresultater, stillinger, kampprogram og meget mere på din smartphone.

Med app’en Håndbold er det ligetil at finde de seneste håndboldresultater på telefonen. Den nye app er en videreudvikling af DHF’s Håndboldinfo, og det er blevet lettere og mere logisk at finde håndboldinformationer. Udover den forbedrede søgefunktion, er der som noget helt nyt i forhold til HåndboldInfo muligt at gemme sine favorithold på Håndbold.

”Da vi udviklede på Håndbold, ønskede vi at styrke søgemulighederne for vores brugere. Vi ved for eksempel, at der er en stor efterspørgsel på Favoritfunktionen, som vi derfor har fået tilføjet app’en. Derudover har vi virkelig bestræbt os på, at alle uden de store forudsætninger kan bruge Håndbold,” fortæller Tina Black, DHF’s projektleder for udviklingen af Håndbold.

App’en er naturligvis gratis og kan i første omgang bruges af Androidtelefoner. Den kan hentes på HåndboldInfo på dhf.dk og Google Play. App’en bliver udviklet til både IPhone og Windows Phone – og det bliver annonceret, når de er klar.

Opbygning af Håndbold

Håndbold består af de fire hovedområder: Forening, Række, Favoritter og Sportstasken.

Forening
Her ligger de generelle informationer om foreningerne, såsom adresser, spillesteder med Googlemaps kørselsanvisning, kontakter i foreningen, e-mail og telefonnummer m.v.

Række
Her kan du finde kampprogram og resultater for alle rækkerne ud fra valgte søgekriterier. Du kan kun finde resultater, kampinformationer og stillinger i rækken, ikke de særskilte målscorere. Hvis du for eksempel skal finde FC Midtjyllands U-18 damer, så tast ”FC M” i Forening, vælg Damer, U-18 og klik på Søg.

Favoritter
Det eller de hold, du ønsker som favorit, skal vælges under foreningsinfo. Du kan som sagt vælge flere favoritter, og du vælger favoritterne fra eller til ved klikke på + under favoritter. Når kampprogram vises for en favorit, så er det kun ude og hjemmekampe for holdet der vises men klikkes på Vis pulje hentes alle kampe i puljen

Sportstasken
Her kan der indberettes resultater til HåndboldInfo. Det er ikke muligt at indberette resultater for kampe, der ligger fremme i tiden, men naturligvis for samme dag. Indberetningen sker under ansvar, og når man indberetter et resultat, modtager HåndboldInfo ens IP-nummer for at undgå eventuelt misbrug.