Torsdag den 2. maj kl. 19:30 i Rask Mølle Hallerne, starter herrerne op på sommertræningen og gør klar til den nye sæson. Denne dag kommer Søren Gottfredsen, som bliver ny cheftræner for 3. division herrerne og siger et par ord om sig selv samt hvad han tænker om den nye sæson. Så kom endelig og deltag i træningen.

Sommer træningen er hver torsdag kl. 19:30 frem til den 20. juni, varetages af Ronnie Mathiasen, som kom til klubben i denne sæson fra 1. division i Odder.

Kom gerne og deltag i træningen med at hold formen vedlige, samt at få rørt en håndbold inden sæsonen for alvor går i gang. Det er gratis at deltage i sommertræningen.

Efter sommerferien starter vi op igen den 1 august kl. 19:30, dette bliver under ledelse af Søren Gottfredsen, som er den nye Cheftræner for 3. divisions herrerne.

Søren Gottfredsen har en hel del håndbolderfaring med i bagagen både som spiller i AGF, Kolding IF, Skjern, FC Porto og Galdar Spanien, samt har han være på Y, U og A landsholdet. Søren Gottfredsen har ligeledes masser af trænererfaring efter, at have været cheftræner i 2. division for henholdsvis Vejle Bredballe og Give HK, samt assistenttræner i Odder 1. division og HC Midtjyllands ligahold.

Vi er rigtige glade og stolte over, at kunne præsentere et så godt trænernavn som Søren Gottfredsen i HK 73, Rask Mølle. Vi håber meget på, at den erfaring Søren kommer med fra håndboldbanen, kan sikre os endnu en god sæson.

Skulle du sidde og tænke, at du gerne vil prøve at spille i HK 73, Rask Mølle på herrer senior holdet, så tøv ikke – mød op! eller tag kontakt til holdlederen (Ann Kortegaard) på sms 2941 6393, eller såfremt du skulle have yderligere spørgsmål. Udover vores 3.divisions herrer, har vi et 2. hold, som er rykket op i serie 2 til den kommende sæson.