Til spillere, forældre, trænere og ledere i HK 73 Rask Mølle:

Lidt opfølgning på corona udmeldingerne fra i fredags.
For ikke at skabe forvirring om denne weekends kampe, så har vi valgt at vente med at sende dette ud til nu her.

Gældende fra i morgen mandag d. 26. oktober:

Træning og kampe forsætter for alle børne- og ungdomshold stort set uden ændringer. Senior holdene er der, hvor udfordringen er pt. Vi har forsøgt at dele det op herunder.

Senior:
Turnering for senior er sat på pause fra i dag (søndag d. 25. oktober 2020) af og foreløbigt en måned frem. Senior må forsat træne, MEN kun i mindre grupper på op til 10 inkl. træneren. Dog må man godt træne med 10 i den ene ende af hallen og 10 i den anden ende af hallen – disse grupper må bare ikke mikses i løbet af træningen og dette gælder også for træneren, så ikke noget med at gå fra hold x til hold y og så tilbage igen. Vi kan bruge det store net, som fysisk opdeling mellem de to ender og denne slags net er i begge haller.

• Senior herrerne er ved at finde en løsning på deres udfordring og der melder Ronnie ud.
• Senior damerne holder indtil videre pause og ser lige tiden an og her melder Sofie ud.

Børne og ungdom op til U19:
De små spillere på Trille og Trolle, som skal have mor og far med, kan forsat have det.
På de næste årgange, det vil sige U5 & U6 samt U7 & U8, så vil vi opfordre til at: ”Alle de spillere der kan klare træningen selv, skal gøre det – Vi forventer fra klubbens side at alle spillere fra U9 og videre op kan klare træningen selv, så der er det mor og fars opgave at sørge for transporten til og fra hallerne”.
ingen der overværer træningen på de øvrige hold / årgange i det næste stykke tid.

Special træning:
Special træning er sat på pause indtil videre – det var målmændene der skulle have været afsted i morgen (mandag d. 26. oktober). Vi håber at kunne starte specialtræningen op igen på et senere tidspunkt.

Mundbind:
Så kommer vi til mundbind – dette gælder fra på torsdag d. 29. oktober, men vi vil opfordre til at I allerede nu begynder at have dem på til og fra træning. Reglerne er at når I kommer i hallen, så har ALLE + 12 år mundbind på.
Når træningen starter, så må det fjernes og lægges i tasken i en pose – dette gælder også for trænere. Når træningen slutter, så er det på med mundbindet igen.

Forsamlingsforbud:
Vi har en udfordring med forhallen – derfor har vi været i dialog med halinspektør Frank og det skal indskærpes at forhallen er et ”transportområde” – det er ikke et venteområde eller samlingsområde!!! Dette må ske udenfor i stedet. I forhallen er man i bevægelse, om det så er til omklædning, til cafeteriaet, eller om man er på vej i hallerne, er lige meget.
Vi må forsat være 120 tilskuere i hal 1 til kampe og 29 tilskuere i hal 2 i forbindelse med kampe.
Alle skal have mundbind på – dette må fjernes når man sidder ned på sin plads.

Ind og udgang:
Vi indfører fra dags dato at vi efter træningen lukker spillerne ud ad branddøren. Dermed kan vi undgå at være for mange i forhallen på en gang.
I hal 1 er det branddøren tættest på cafeteriaet man bliver lukket ud af og i hal 2 er det branddøren i modsat haluret.
Trænerne sørger for at lukke spillerne ud og derefter at låse døren igen. Husk at skifte til udetøj og sko inden man går ud og mundbindet skal selvfølgelig på også.
Derefter rydder trænerne op og går selv ud ad døren i boldrummet, så de kommer ud ad døren i fitnessgavlen. Denne dør kan også bruges til indgang for trænere – så husk nøgle!!
Skal man i cafeteriaet, så kan dette stadig lade sig gøre – der går man blot direkte fra hallen til cafeteriaet. Her må mundbindet fjernes, når man sætter sig.
Men mundbind ALLE steder i hallen indtil træningen starter eller at man sidder ned.

Opfordring til rygerne:
Så lige en opfordring til de rygere, der står lige udenfor hallernes hoveddør – I bedes trække væk fra døren og ned på pladsen, hvor rygeskuret har været. Så man kan overholde afstandskravet på de 2 meter og samtidig så kan man undgå de tobaksskyer, der har været indtil nu. På forhånd tak!!!

Forsat så opfordrer vi ALLE til at:

  • Komme omklædt til både træning og kamp.
  • Gå i bad hjemme for din egen sikkerheds skyld!!!
  • Tage taskerne med fra omklædningsrummet og stille med afstand til andres tasker i hallen. Alt skal fjernes fra omklædningen, når man er til træning eller til kamp!!! Dette gælder både på hjemme og udebane!!!
  • Sprit før og efter træning – forlader man træningen eller kamp for at gå på toilettet, så er det også afspritning.

Skulle der være spørgsmål, så ring eller skriv til os: dennishansen@hk-73.dk eller 2078 3449.

Mvh
HK 73 Rask Mølle