Godt nytår alle sammen!!!

Så er vi klar til at starte træningerne op igen.

Første træningsdag er torsdag d. 6. januar 2022 – ingen hold træner før denne dato. De enkelte holds opstartsdag kan ses nederst.

De første kampe er indtil videre planlagt til d. 16. januar:
Se kampprogram for HK 73 her

Vi vil gerne lige sige at disse opstartstidspunkter gælder for HK 73 Rask Mølle – hvordan andre klubber / foreninger vælger at gøre hverken kan eller vil vi blande os i.

Gennem hele perioden har det været vores målsætning at alle vores trænere og ledere har skulle kunne være sikre i det de laver i deres fritid – Vi er som forening utrolig taknemlig for at vores trænere gir deres tid og indsats for vores håndboldklub. Derfor er det også vores ansvar at hjælpe og støtte dem. Vi har haft en god kommunikation omkring tingene med trænerne og vi håber at I alle vil hjælpe til, så vi forsat kommer godt igennem denne omskiftelige periode så godt og sikkert som muligt, men samtidig også så vi har flest mulige håndboldspillere bagefter uanset alder.
Sådan har alle klub- og foreningsledere det i øjeblikket – så støt op omkring den enkelte træner og leder. Giv dem et klap på skulderen – der er meget at forholde sig til og vi gør det alle efter bedste evne.

Hvis der kommer ændringer, så informere vi selvfølgelig omkring dette – hvis eller når det kommer.

Spørgsmål, så ring eller skriv til Dennis på 20783449 eller dennishansen@hk-73.dk.

 • Klæd om hjemmefra
  I det omfang, det er muligt, opfordres alle børn og unge til at møde op omklædte.
  HK 73 Rask Mølle: Tag en taske med sko, drikkedunk osv. med ind i den hal du skal træne i og skift sko der. Trænerne sørger for at kigge hallerne efter når de forlader dem.
 • Bed forældrene aflevere deres børn udendørs
  Er det muligt, så bed forældrene om at aflevere og hente deres børn uden for hallen.
  HK 73 Rask Mølle: Vi forsøger at have en træner til at modtage de yngste spillere ved fordøren og så guide dem i den rigtige hal og på samme måde hjælpe de yngste efter træningerne, så de er klar til at blive hentet ved fordøren.
 • Hold afstand
  Mind forældre og andre voksne om at holde afstand, hvor det er muligt. Afstandsanbefalingen gælder ikke mellem udøvere, trænere samt mellem forældre og børn ved børn-voksenaktiviteter mv.
 • Opdel aktiviteterne i mindre grupper
  Kan aktiviteterne på en naturlig måde planlægges inden for mindre og faste grupper/hold, anbefales dette.
  HK 73 Rask Mølle betyder det at vi lige slutter ALLE TRÆNINGER 5 min før, så vi ikke blander holdene. Det betyder samtidig at man heller ikke skal komme i alt for god tid til ens træning (hvis det er nødvendigt, så opholder man sig så vidt muligt i den anden del af hallen end de hold der træner.) Sidst men ikke mindst, så lufter trænerne ud imellem træningerne og der bliver sprittet af efter træning på alle hold.

Derudover så er der krav om, at alle over 12 år bærer mundbind eller visir, når de opholder sig på en idrætsfacilitet som idrætshaller, træningscentre og svømmehaller (dog ikke under idrætsudøvelsen).

Yderligt så er der muligvis noget med tilskuere til de første kampe i weekenden d. 16. og 17. januar, men det ved vi mere om i de kommende dage.

Start efter nytår

Trille og Trolle:
Starter op igen torsdag d. 13. januar.

U5 & U6:
Starter op igen torsdag d. 13. januar

U7 & U8:
Starter op igen onsdag d. 12. januar

U11 piger:
Første træning efter jul og nytår er torsdag d. 6. januar

U11 drenge:
Starter op igen torsdag d. 6. januar

U13 piger:
Starter op igen torsdag d. 6. januar

U13 drenge:
Første træningsdag efter jul og nytår er torsdag d. 6. januar

U17 piger:
Første træning efter nytår er torsdag d. 6. januar

U19 drenge:
Første træning er torsdag d. 6. januar

Senior damer:
Første træning er til torsdag d. 6. januar

Senior herrer:
Første træning efter nytår er torsdag d. 6. januar